Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nők! Ti hogyan reagálnátok...

Nők! Ti hogyan reagálnátok erre, szemét vagyok hogy nem ugrálok örömömben?

Figyelt kérdés

Párom anya több mint valószínű,hogy hozzánk költözik,mert

a lányával élt együtt,aki összeköltözik a barátjával,párom apja már sajnos nem él,így egyedül élne,és azt mondja párom nem tudná magát fenn tartani,eddig a lánya beszállt a költségekbe,de most hogy elköltözik,azt mondja nem tudja őt támogatni,mert a párjával gyereket terveznek,a költözést nem akarja halogatni,így is 3 éve tervezik,5 éve vannak együtt a sráccal.

Anyósnak felajánlottuk hogy támogatjuk anyagilag,ő azt mondta szó sem lehet róla,úgyis családi házban élünk,inkább ideköltözik,és fizessük közösen a rezsit,kaját......anno páromnak ő fizette a ház felét,szerinte joga van ideköltözni.

Viszont mi nem igazán kedveljük egymást,ő túlságosan idegesítő,beleszól mindenbe,mert ő (szerinte)mindent jobban tud mint más......

2013. máj. 24. 09:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%
Erről le kell beszélned a párodat. Olyan megoldást kell keresnetek, ami mindenkinek jó! A függetlenségeteket fel ne adjátok! Ha már ebben nem áll ki melletted a férjed, akkor mi lesz a mindennapokban amikor anyós a napi dolgokba is beleszól! A jóisten ne verjen meg, de mi egyik szülővel sem tudnánk együtt élni. No persze támogatom anyámat is, meg ha már nem tudja esetleg ellátni magát, akkor is megoldom a helyzetét, de addig is jobb külön!
2013. máj. 24. 11:30
 22/30 A kérdező kommentje:

Páromat az apja elég durván verte kis korában,az anyja meg

emiatt vált el.

Azt mesélte,volt hogy az anyós elment dolgozni,hazajött,a fián meg hurkák voltak,úgy elverte kábellel az apuci,anyós meg kimarta az arcát.......egy alkesz agresszív barom volt,az anyja onnantól kezdve iszonyatosan elkényeztette,a széltől is óvta(én is ezt tettem volna,ha a gyerekemmel így bánt volna az apja),most viszont úgy érzi örökké tartozik az anyjának......

2013. máj. 24. 11:43
 23/30 anonim ***** válasza:

Beszélned kell a pároddal komolyan, határozottan és higgadtan arról, hogy miért nem jó ötlet. Hogy ez a kapcsolatotokra fog rámenni - hogy be sem költözött, már ócsárolta a takarításodat meg kb. azt éreztette, hogy ő tuti jobban tud főzni... na mi lesz majd akkor, ha beköltözik.

Figyelj, én a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy milyen az, ha egy kapcsolatban nem a párja, hanem az anyja vkinek a legfontosabb - apám tök ilyen volt, anyukám baromi sokat szenvedett miatta. Ez egyszerűen nem éri meg.

2013. máj. 25. 01:02
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

ő fizette a ház felét

Hát ilyen alapon több joga van ott lakni mint neked. Ne kapd fel a vízet de ha lakbért kérne jobban örlnél?

2013. máj. 25. 02:22
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

Miért pontoztatok le, hogy szakadjon ki a szívetek, ti r....dt g...ik?!

8-as voltam

Irígy kutyák....

2013. máj. 25. 14:26
 26/30 A kérdező kommentje:

ma 02:22

Irtó szánalmas vagy!

Már bocs.....ez is azt mutatja,hogy nem veszed észre a lepontozásod okát.

2013. máj. 25. 14:28
 27/30 anonim válasza:

Kédező! A 19-es válaszod, mintha én írtam volna, kiváncsi lennék mitől lesznek ilyenek, ha az anyjukról van szó. Ez nagyon érdekes! Engem is anyós mindig azzal bosszant h ráfér a lakásra meg az autóra egy nagy takarítás, pedig én tisztaság mániás vagyok, ami egy betegség, enni lehetne még a földről is!

Akárhogy is oldjátok meg ezt az ügyet, semmiképp se lakj együtt anyóssal!!! Semmi jóra nem vezet...

2013. máj. 25. 22:24
 28/30 anonim ***** válasza:
Huh kedves 8-as. Nem csoda hogy "szeret" az anyósod, mèg a vègèn leütöd a fejèt egy lapáttal ha csúnyán nèz rád....de termèszetes barnáknál ìgy szokás....
2013. máj. 26. 09:20
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem ên egy korábbi válaszoló vagyok, leírtam, hogy én nagyon jóban vagyok az anyósommal, ha szükség úgy hozná, szó nélkül beleegyeznék, hogy hozzánk költözzön, erre le lettem pontozva... Mintha manapság bűn lenne a párunk csalàdjával jóban lenni!

Megsúgom, hogy apósomat is nagyon bírom, okos, erős, vicces ember!:)

2013. máj. 26. 11:41
 30/30 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, elvileg lehetséges békességben élni. Azt gondolom, a kulcsa az lenne, persze, ha tényleg nincs más megoldás, hogy kb. teljesen szeparáltan éljen a házban, külön szinten a legjobb, saját konyha, saját fürdőszoba. Továbbá a kapcsolatotokban felmerülő esetleges konfliktusok ne kerüljenek terítékre előtte, mert akkor aztán pokol lesz.

Ha a párod soha nem fog neki panaszkodni rád, hanem csak jókat mond neki rólad, és ha el van szeparálva, akkor szerintem lehetséges a békesség.

2013. máj. 27. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!