Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nők! Ti hogyan reagálnátok...

Nők! Ti hogyan reagálnátok erre, szemét vagyok hogy nem ugrálok örömömben?

Figyelt kérdés

Párom anya több mint valószínű,hogy hozzánk költözik,mert

a lányával élt együtt,aki összeköltözik a barátjával,párom apja már sajnos nem él,így egyedül élne,és azt mondja párom nem tudná magát fenn tartani,eddig a lánya beszállt a költségekbe,de most hogy elköltözik,azt mondja nem tudja őt támogatni,mert a párjával gyereket terveznek,a költözést nem akarja halogatni,így is 3 éve tervezik,5 éve vannak együtt a sráccal.

Anyósnak felajánlottuk hogy támogatjuk anyagilag,ő azt mondta szó sem lehet róla,úgyis családi házban élünk,inkább ideköltözik,és fizessük közösen a rezsit,kaját......anno páromnak ő fizette a ház felét,szerinte joga van ideköltözni.

Viszont mi nem igazán kedveljük egymást,ő túlságosan idegesítő,beleszól mindenbe,mert ő (szerinte)mindent jobban tud mint más......

2013. máj. 24. 09:58
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Igazad van utolsó......

Amúgy tegnap is eljött,és már nézegette a szobákat(3 szobás lakás,gyerekünk nincs,de az egyik vendégszoba)hogy kettő közül melyik lenne neki a jobb,meg hangoztatta,hogy majd ő fog főzni,megjegyzem én szeretek főzni,magamnak is,és a páromnak is,meg ilyet bevág előttem,hogy hát ráfér majd a házra egy nagytakarítás,mikor minden nap takarítok jóformán munka után,és hétvégén is......ááá nem tudom.

én is félek hogy rámegy a kapcsolatunk.

2013. máj. 24. 10:55
 12/30 anonim ***** válasza:
27%
De miért kéne albérlet? Mi van azzal a házzal/lakással, ahol most él?
2013. máj. 24. 10:56
 13/30 A kérdező kommentje:

ma 10:56

Budapesten van,ő szeretne hozzánk vidékre jönni,itt van minden ismerőse rokona,a lánya miatt költözött fel,de most jönne vissza

2013. máj. 24. 11:00
 14/30 anonim ***** válasza:
93%
Akkor vegyen ott egy kis lakást. Már most látszik, hogy az idegeidre fog menni, pedig be se költözött. Férjed ezt nem látja?
2013. máj. 24. 11:01
 15/30 anonim ***** válasza:
92%

Tudom,hogy költség,de ha anyósod házát/lakását eladjátok,akkor talán meg lehetne oldani,hogy valami elszeparált részt alakítsatok ki neki,ha minden kötél szakad. Mittudomén,külön bejáratú szoba,kis konyha,fürdő+wc... Én bármennyire is bírom anyósomat,nem akarnék vele úton-útfélen minden nap összefutni,meg hagyni,hogy a cuccainkat ő pakolássza. Hadd érezzem már magaménak a háztartást.

Egyébként meg hiába segített pénzzel a párodnak,ez nekem olyan undorító,hogy már így jogot formál arra is,hogy rendezkedjen az életetekben...

2013. máj. 24. 11:04
 16/30 anonim ***** válasza:
92%

Bocsi,most olvastam,hogy anyós még nem mondta ezt,hogy neki emiatt joga van beköltözni,így visszaszívom:) Férjeddel beszéltél már,hogy mennyire nem szeretnéd ezt a költözködést és lehet,hogy emiatt a kapcsolatotok is rámegy? Ha szeret,csak megérti...

Vagy esetleg vegyen anyósod a közeletekben egy kisebb házat/lakást.

2013. máj. 24. 11:08
 17/30 A kérdező kommentje:

ma 11:04

sajnos semmi sincs ingyen,még az "önzetlen"segítség sem

én ezért nem szeretek másoktól segítséget kérni......

2013. máj. 24. 11:09
 18/30 anonim ***** válasza:
78%
Még az is jobb megoldás lehet, ha azt a házat is eladjátok amiben ti laktok, és a két ingatlan árából vesztek két lakást, esetleg ikerházat. Anyósnak joga van a ház egy részére, de arra nem, hogy beköltözzön a szomszéd szobába. Ha beköltözik abból pokol lesz, tudatosítsd a férjedben, hogy ezzel a házasságát is kockára teszi. Ő az egyetlen, aki rendezni tudja a helyzetet, muszáj lesz kiállnia értetek anyukával szemben. Nem könnyű.
2013. máj. 24. 11:22
 19/30 A kérdező kommentje:

ma 11:22

Mielőtt a páromat hibáztatná valaki,tudni kell hogy szeretjük egymást,és kiállunk egymásért ha kell,megvéd bárkitől de ha az anyjáról van szó,lefagy,és olyan lesz mint egy határozatlan 5 éves,nem bántásból írom ezt róla,de ez az igazság.......nem tudom ennek valami pszichés oka lehet e.....de ez a helyzet....

2013. máj. 24. 11:25
 20/30 anonim ***** válasza:
85%
Ha ilyen lesz mellette, akkor engedni fogja hogy odaköltözzön. Majd akkor kap észbe ha te teljesen ki leszel készülve.
2013. máj. 24. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!