Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a 16 éves lányotok egy...

Ha a 16 éves lányotok egy rasztás hajú 23 éves fiúval kezdene el járni, elleneznétek, tiltanátok?

Figyelt kérdés

Ezek a rasztások úgy hallottam drogoznak, meg talán hippik(?).

Mit szólnátok, hagynátok míg elmúlik a lányotoknál a dolog, vagy eltiltanátok?

Egyáltalán, mit lehet csinálni ilyen helyzetben?

2013. máj. 20. 22:41
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
78%

Hát nekem nem a haja miatt,de nem tetszene. De még csak nem is azért,mert nem dolgozik,sajnos én se találok munkát,úgyhogy tudom,hogy vannak manapság nehézségek ilyen téren. Viszont ha beleköttök,ha nem,nekem is gyanús lenne,ha idézgetne meg képeket rakosgatna ki fűről,mert akinek nincs köze hozzá,akkor mit foglalkozik vele...? ÉS lehet,hogy nem heroinista,de a fű akkor is drog,volt "szerencsém" ismerősök által megismert masszív füveshez,hát látszik rajta,hogy nem az agyserkentő tablettákat majszolja naphosszat! Amellett a törvény bünteti,szépen néznénk ki,ha belevinné a lányomat is,aztán egyszer véletlenül elkapnák a fakabátok és meglenne az első rendőrségi élménye. Na meg a korkülönbség is érdekes ilyen idősen. Hát baromira nem örülnék neki,pedig Isten látja lelkem,nem én vagyok a legjobb lány a Földön. Tiltani nem kéne,mert mint ahogy már írták,attól csak nagyobb lesz a vonzalom,de tuti mondanék a lányomnak pár elgondolkodtató dolgot,hogy merengjen el rajta,mennyire tesz neki jót ez a hapsi. Apuka valahol jelen van a lány életében? Lehet ő jobban tudna hatni rá,meg ha már bebizonyosodott,hogy van probléma a sráccal,akkor rá is...

Mondjuk először lehet célszerű lenne megismerni a fiút és aztán leírni végleg!

2013. máj. 21. 10:51
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

Én értem a kérdezőnek a fontosabb problémáját, tehát azt, hogy a fiú valószínűleg füvezik. Sok választ írtam már ehhez a kérdéshez, próbáltam terelni erről a témát, hogy ne ezen legyen a hangsúly, hanem azon, hogy ne ítéljen csak úgy, a semmi alapján, de mivel hasztalan minden így leírom, hogy igen, van rá esély, hogy füvezik ha folyton ezzel foglalkozik. De én akkor is azt mondom, hogy ettől függetlenül még lehet rendes ember, az is lehet, hogy nem az ... Ezt csak akkor tudhatja meg a kedves anyuka ha szánna rá egyetlen órát, a lánya kedvéért és megpróbálná megismerni. Akkor végre megtudhatná miért nem dolgozik, hol tanult, hogyan tanult, vannak -e tervei, mennyire link alak...stb.

Ahogyan írtam nekem nem egy olyan ismerősöm van aki aktívan füvezik/füvezett és rendes emberek voltak, okosak, szerethetőek annyi, hogy füveztek de ez nem az én dolgom volt. Ha én jártam volna velük én nem fogadtam volna el... És ezt bárki megtehetné! Ez olyan dolog, hogy most én befejezem a főiskolát 22 évesen és teszem azt utána nem kapok munkahelyet és valaki az alapján megítélne, hogy otthon ülök és mondjuk dohányzom (mert én dohányzom) egyébként a cigi is egyfajta narkotikum, felhívnám a figyelmet, csak legális. :) Én mégis úgy vélem, hogy ettől függetlenül szerethető, kedves, tisztelettudó ember vagyok és baromira elszomorítana ha ez alapján ítélkeznének fölöttem... Vannak emberek akik dolgoznak, csak sunyiban elisszák a fizetésüket, vagy aki jól tanul, csak néha leoszt egy pofont a barátnőjének, esetleg szexuális téren erőszakosabb...stb. Van mindenféle! Nem csak az lehet rossz a lányodnak aki füvezik! Ezt azért tartsd észben kedves kérdező!

2013. máj. 21. 11:06
 43/47 anonim ***** válasza:

Szerintem bízz a gyerekedben. Adj neki tanácsokat, kérdezgesd, mi a helyzet a kapcsolattal, érdeklődj, de a tiltással nem érsz el semmit.

Drogoznak. Ahaaaaaa -.-" Hihetetlen, hogy a szülők milyen mesteri fokon értenek az általánosításhoz.

2013. máj. 23. 14:14
 44/47 anonim válasza:

Kedves Konzervatív Kérdező !

Ha a csokipapírra azt mondja a kormány, hogy drog, te el is hiszed ? Próbáltad már ? Egy férfi ne beszéljen a szülésről...már ha érted a célzást...

A "mozgalomról" pedig nem sok értelmeset szedtél össze, néger rabszolgák akik füveztek ??? Etiópiából indult, de a mainak már semmi köze hozzá.

2013. aug. 15. 02:43
 45/47 anonim válasza:
Hát hölgyem nézze, gondolom az anyukája a lánynak, én 20 vagyok, Raszta a hajviseletem, leérettségiztem, van szakmám, jogosítványom, autóm, munkám, rendes ember vagyok, nem drogozom nem értem mi ez az előítélet, az ember válogatja nem a hajstílus, egyébként a néger kifejezés rasszista feketének hívják őket.
2013. dec. 17. 02:40
 46/47 anonim válasza:
Egyébként, a fűről vitatkozhatnánk, az alkohol legális és embert öl, megöli a májat, a fűbe nem lehet bele halni, mégis illegális, üdvözlöm a Soviet Unioban :)
2013. dec. 17. 02:42
 47/47 anonim válasza:
A zsaruk nem csuknak fűért, csak megdorgálnak semmi baj nem lehet belőle ha valaki nem Dealer szerűen foglalkozik vele, ha csak használja a kutya sem szólsemmit, MERT TUDJÁK HOGY NEM KÁROSABB MINT EGY FELES
2013. dec. 17. 02:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!