Ha a 16 éves lányotok egy rasztás hajú 23 éves fiúval kezdene el járni, elleneznétek, tiltanátok?
Ezek a rasztások úgy hallottam drogoznak, meg talán hippik(?).
Mit szólnátok, hagynátok míg elmúlik a lányotoknál a dolog, vagy eltiltanátok?
Egyáltalán, mit lehet csinálni ilyen helyzetben?
Nem egy hajtól félek, hanem amit jelképez, hogy ez valami néger rabszolgák viselete volt, akik füveztek.
Attól félek, drogozásba viszi a lányom, meg egyéb rossz dolgokba.
Eddig kedves, jótanuló, céltudatos volt, nem kellene egy fiú miatt elszúrni a jövőjét.
Négyes és hetes válaszoló vagyok. Visszaolvasgattam a válaszaidat kedves kérdező és azt kell mondjam, hogy engem meg az zavarna, hogyha összekerülnék valakivel és az Anyukája rögtön csak a hibákat lesné bennem. Nem dolgozok, milyen a hajam, nincsenek életcéljaim (csak mert most épp nem dolgozok?!). Ha tudnám, hogy valaki már látatlanban is így vélekedik rólam nem sok kedvem lenne vele egy asztalhoz ülni, ne haragudj de ez az igazság. Tudod nekem volt egy "barátom" (nem volt igazi járás, 13 éves voltam, 1 hónapig tartott) akinek a családja nagyon gázos volt. Apukája alkoholista volt, anyukája pedig hivatásos prosti. A gyerekek a putriban laktak, de Ő más volt. Dolgozott (leginkább maszekolt) elvégezte a sulit, voltak tervei, kedves volt és szerethető. Én mindig is érettebb gondolkodású voltam, hiába győzködtem a szüleimet, hogy találkozhassunk, tiltottak tőle, azzal magyarázva, hogy szégyellik mások előtt, hogy én azzal a sráccal mutatkozom, hiszen megvan a hírük...(Egyébként Ő 19 éves volt akkor) Végül szakítás lett a vége (nem emiatt) de barátságban maradtunk 6 éven át. A szüleim később belátták, hogy rosszul ítélték meg, nagyon rendes, dolgos, kedves fiú. Lelki társai voltunk egymásnak éveken át. :) Majd megismerkedett a menyasszonyával, aki borzasztóan féltékeny volt rám, külföldre mentek, azóta nem tartjuk a kapcsolatot. Sajnos... A lényeg a lényeg, hogy ne légy ennyire rosszindulatú és előítéletes! Semmi konkrétat nem tudsz róla, de máris rossz színben tünteted fel magad előtt és ezt a képet próbálod belevésni a fejedbe. Ne tedd! Adj Neki egy esélyt, már csak a lányod miatt is!
A korkülönbségről pedig annyit, hogy valóban picit sok, de attól mert Ő 23 éves ha komolyak a szándékai, várhat a lányodra míg megérik arra, hogy lefeküdjenek egymással. (Bár ez ritka a mai világban.) De akad még olyan fiú, aki tisztességesen kivárja a megfelelő időt. Csak pozitívan! :)
Néger rabszolgák?? Komolyan azt akarod mondani, hogy az 1930-as évek óta a raszta haj még most is azt jelképezi amit akkor??
Egy kicsit olvass utána a Rasztafariánus mozgalomnak, tessék!
"Nem egy hajtól félek, hanem amit jelképez"
Csak nekem van ellentmondás a két mondatrész között.
Azt hiszed, hogy minden rasztás srác ugyanazt jelképezi. Szerintem ez simán nagyfokú butaság. Anélkül írom, hogy meg szeretnélek bántani. De ez olyan mintha azt mondanád, hogy mindenki aki fekete pólót vesz fel sátánista. Vagy nem tudom milyen más példát írjak. A kettőnek kb. hasonló a realitási foka.
Nem mindenáron hibát keresek, kedves válaszoló!
De abból, amit a lányom mesélt, csak az derült ki, amit ide felvázoltam.
Megnéztem a fiú facebookját és nem tetszett, hogy a fűről tett ki képeket, meg idézeteket.
Ez ad nekem okot gyanúra, hogy bizony drogozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!