Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a 16 éves lányotok egy...

Ha a 16 éves lányotok egy rasztás hajú 23 éves fiúval kezdene el járni, elleneznétek, tiltanátok?

Figyelt kérdés

Ezek a rasztások úgy hallottam drogoznak, meg talán hippik(?).

Mit szólnátok, hagynátok míg elmúlik a lányotoknál a dolog, vagy eltiltanátok?

Egyáltalán, mit lehet csinálni ilyen helyzetben?

2013. máj. 20. 22:41
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

Nem egy hajtól félek, hanem amit jelképez, hogy ez valami néger rabszolgák viselete volt, akik füveztek.

Attól félek, drogozásba viszi a lányom, meg egyéb rossz dolgokba.

Eddig kedves, jótanuló, céltudatos volt, nem kellene egy fiú miatt elszúrni a jövőjét.

2013. máj. 20. 22:57
 12/47 anonim ***** válasza:
42%
meg kell mondani a srácnak,hogy kopjon le a lányodról különben szétvered a mocskos fejét, ennyi. drasztikus de használ (tapasztalat)
2013. máj. 20. 23:00
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

Négyes és hetes válaszoló vagyok. Visszaolvasgattam a válaszaidat kedves kérdező és azt kell mondjam, hogy engem meg az zavarna, hogyha összekerülnék valakivel és az Anyukája rögtön csak a hibákat lesné bennem. Nem dolgozok, milyen a hajam, nincsenek életcéljaim (csak mert most épp nem dolgozok?!). Ha tudnám, hogy valaki már látatlanban is így vélekedik rólam nem sok kedvem lenne vele egy asztalhoz ülni, ne haragudj de ez az igazság. Tudod nekem volt egy "barátom" (nem volt igazi járás, 13 éves voltam, 1 hónapig tartott) akinek a családja nagyon gázos volt. Apukája alkoholista volt, anyukája pedig hivatásos prosti. A gyerekek a putriban laktak, de Ő más volt. Dolgozott (leginkább maszekolt) elvégezte a sulit, voltak tervei, kedves volt és szerethető. Én mindig is érettebb gondolkodású voltam, hiába győzködtem a szüleimet, hogy találkozhassunk, tiltottak tőle, azzal magyarázva, hogy szégyellik mások előtt, hogy én azzal a sráccal mutatkozom, hiszen megvan a hírük...(Egyébként Ő 19 éves volt akkor) Végül szakítás lett a vége (nem emiatt) de barátságban maradtunk 6 éven át. A szüleim később belátták, hogy rosszul ítélték meg, nagyon rendes, dolgos, kedves fiú. Lelki társai voltunk egymásnak éveken át. :) Majd megismerkedett a menyasszonyával, aki borzasztóan féltékeny volt rám, külföldre mentek, azóta nem tartjuk a kapcsolatot. Sajnos... A lényeg a lényeg, hogy ne légy ennyire rosszindulatú és előítéletes! Semmi konkrétat nem tudsz róla, de máris rossz színben tünteted fel magad előtt és ezt a képet próbálod belevésni a fejedbe. Ne tedd! Adj Neki egy esélyt, már csak a lányod miatt is!

A korkülönbségről pedig annyit, hogy valóban picit sok, de attól mert Ő 23 éves ha komolyak a szándékai, várhat a lányodra míg megérik arra, hogy lefeküdjenek egymással. (Bár ez ritka a mai világban.) De akad még olyan fiú, aki tisztességesen kivárja a megfelelő időt. Csak pozitívan! :)

2013. máj. 20. 23:00
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Néger rabszolgák?? Komolyan azt akarod mondani, hogy az 1930-as évek óta a raszta haj még most is azt jelképezi amit akkor??

Egy kicsit olvass utána a Rasztafariánus mozgalomnak, tessék!

[link]

2013. máj. 20. 23:03
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

"Nem egy hajtól félek, hanem amit jelképez"

Csak nekem van ellentmondás a két mondatrész között.

Azt hiszed, hogy minden rasztás srác ugyanazt jelképezi. Szerintem ez simán nagyfokú butaság. Anélkül írom, hogy meg szeretnélek bántani. De ez olyan mintha azt mondanád, hogy mindenki aki fekete pólót vesz fel sátánista. Vagy nem tudom milyen más példát írjak. A kettőnek kb. hasonló a realitási foka.

2013. máj. 20. 23:03
 16/47 A kérdező kommentje:

Nem mindenáron hibát keresek, kedves válaszoló!

De abból, amit a lányom mesélt, csak az derült ki, amit ide felvázoltam.

Megnéztem a fiú facebookját és nem tetszett, hogy a fűről tett ki képeket, meg idézeteket.

Ez ad nekem okot gyanúra, hogy bizony drogozik.

2013. máj. 20. 23:05
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
Itt senki nem írta, hogy normális a srác! Egyedül azt, hogy ez nem a haja miatt van, mert senki nem érti szerintem hogy függ ez össze a te fejedben:)
2013. máj. 20. 23:07
 18/47 anonim ***** válasza:
Én is szeretem Bob Marley-t, sőt vannak tőle származó jó idézetek is, és életemben nem drogoztam! Na ezt add össze!!
2013. máj. 20. 23:08
 19/47 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy csak a szája nagy! :) Vagánykodik facebook-on...De elképzelhető, hogy füvezik, de azt kell mondjam a fű nem olyan nagy szám. Mármint ha néha elszív 1 füves cigit. Van egy ismerősöm, egy suliba jártunk Ő füvezett elég sokat borzasztó okos srác volt, jó fej, tisztességes...Nagyon szerettem. Belátta, hogy nem tesz jót Neki, hogy annyit füvezik, visszavett belőle. Persze a lányodnak nem kellene ezt csinálnia, de én azt mondom, hogy ha van egy kis esze nem fogadja el a füves cigit és ennyi. Én egyszer kipróbáltam, azóta hozhatja bárki, nekem nem kell, nincs rá szükségem. Ha meg bele lehet vinni, akkor örökké félhetsz, mert mindig lesz valami amibe bele akarják majd vinni. Szex, ivás, drog...stb. Ha jól nevelted és van egy kis magához való esze, akkor tudja, hogy ezeket vissza is lehet utasítani!
2013. máj. 20. 23:10
 20/47 anonim ***** válasza:
66%
A lányodat miért nem kérdezed meg, hogy mégis milyen ez a fiu? Kérd meg, hogy meséljen róla, és beszélgess a fiuval is.Mióta vannak együtt?
2013. máj. 20. 23:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!