Ha a 16 éves lányotok egy rasztás hajú 23 éves fiúval kezdene el járni, elleneznétek, tiltanátok?
Ezek a rasztások úgy hallottam drogoznak, meg talán hippik(?).
Mit szólnátok, hagynátok míg elmúlik a lányotoknál a dolog, vagy eltiltanátok?
Egyáltalán, mit lehet csinálni ilyen helyzetben?
A füvezés nem nagy dolog... aztán ezt mondja valaki a hatóságnak, ha pont az ő lányát akarják érte becsukni.
Utána meg hova veszik fel, egyáltalán, lesz olyan normális munkahely, ahol valaha is dolgozhat?
Jobb életet akarok a lányomnak ennél.
Valaki, aki linkelt nekem erről a mozgalomról:
nem vagyok tőle elragadtatva! Ez még rosszabb, mintha belépve valami keresztény szektába...
Ez valami vallásos szövegbe burkolt "jól drogozzunk be és akkor béke lesz" - gondolatra épül, beeteti a fiatalokat, hogy ha eltompítják az agyukat, meg illegális dolgot tesznek, az nekik jó.
Szerintem a drasztikus megoldáshoz folyamodok, beszélek a fiúval, úgy keményen, a lányommal is, jó ideig nem fog net elé ülni a jelenlétem nélkül és minden idejével elszámol.
Akárhogy ragozzuk, céltalan és valószínűleg drogos a fiú.
A korkülönbség is... gondolom nem véletlen, hogy a lányomnál próbálkozott, a saját korosztályában gondja lehet az ismerkedéssel.
Aki nem drogos, az miért támogatna, bátorítana ilyen eszmét, hogy az a jó, ha be vagy szívva?
Most, hogy jobban utánanéztem a dolognak, csak méginkább ellenérzésem van. Eddig hajlottam rá, hogy nyitottabban beszéljek a fiúval de jobb lesz, ha be sem engedem az ajtón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!