Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a 16 éves lányotok egy...

Ha a 16 éves lányotok egy rasztás hajú 23 éves fiúval kezdene el járni, elleneznétek, tiltanátok?

Figyelt kérdés

Ezek a rasztások úgy hallottam drogoznak, meg talán hippik(?).

Mit szólnátok, hagynátok míg elmúlik a lányotoknál a dolog, vagy eltiltanátok?

Egyáltalán, mit lehet csinálni ilyen helyzetben?

2013. máj. 20. 22:41
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

A füvezés nem nagy dolog... aztán ezt mondja valaki a hatóságnak, ha pont az ő lányát akarják érte becsukni.

Utána meg hova veszik fel, egyáltalán, lesz olyan normális munkahely, ahol valaha is dolgozhat?

Jobb életet akarok a lányomnak ennél.

2013. máj. 20. 23:15
 22/47 anonim ***** válasza:
Miután végig olvastam a hozzászólásokat, amiből 3at én írtam, arra jutottam, hogy téged nem lehet meggyőzni. Makacs vagy. Meg vagy győződve, hogy a lányodat börtönbe juttatja ez a fiú, és így nem lesz se munkája, se élete, és az iskolát is abba hagyja. Mindez csak azért, mert a fiúnak épp nincs munkája, raszta haja van és fura idézeteket tesz fel facebookra. Ezek után azt mondom, tégy amit szeretnél, tiltsd el, vagy amit akarsz, mert bármit írhatunk, úgysem győzünk meg az ellenkezőjéről.
2013. máj. 20. 23:22
 23/47 anonim ***** válasza:
71%
Igen, ez így van, a mai világban annyira nem nagy dolog, persze nyilván nem is jó dolog, de ahhoz képest, hogy milyen durva dolgokhoz folyamodnak már manapság a fiatalok, a füves cigi ehhez képest semmi. De amúgy megmondom őszintén, hogy már unom a nyávogásodat, próbáltam szépen tanácsot adni, próbáltam a jó oldaláról megközelíteni a helyzetet, ahogyan itt többen is javasolták, hogy beszélgess a sráccal, próbáld megismerni, Te csak azt hajtod, hogy a Te lányodat majd lecsukják meg Ő jobbat érdemel "ettől". Mitől is???? Fogalmad sincs, hogy milyen a srác, vagy, hogy drogozik -e egyáltalán de már kész tényekkel dobálózol itt...Akkor csinálj amit akarsz, utáld őt, vagy jelentsd fel a rendőrségen, hogy a rasztás haja miatt Te úgy véled füvezik és nehogy akárcsak egy szót is szóljon a lányodhoz. Hidd el nekem, nem Ő lesz az utolsó ember a lányod mellett aki olyan dolgokat tesz vagy visel ami Neked nem tetszik, erre azért készülj fel. De ahogy én látom, Te az a tipikus kákán is csomót kereső anyós jelölt leszel!! Grat hozzá!
2013. máj. 20. 23:23
 24/47 anonim ***** válasza:
71%
Köszi kedves 22-es egyszerre küldtük el a válaszunkat, örülök, hogy nem csak én látom így a dolgokat!
2013. máj. 20. 23:23
 25/47 anonim ***** válasza:
Igen, én is pont azt néztem, hogy majdnem egyszerre írtuk és lényegében ugyan azt. De mindegy, ezt sem fogja megérteni ahogy elnézem, csak azt hajtogatja amit gondol!
2013. máj. 20. 23:26
 26/47 A kérdező kommentje:

Valaki, aki linkelt nekem erről a mozgalomról:

nem vagyok tőle elragadtatva! Ez még rosszabb, mintha belépve valami keresztény szektába...

Ez valami vallásos szövegbe burkolt "jól drogozzunk be és akkor béke lesz" - gondolatra épül, beeteti a fiatalokat, hogy ha eltompítják az agyukat, meg illegális dolgot tesznek, az nekik jó.

Szerintem a drasztikus megoldáshoz folyamodok, beszélek a fiúval, úgy keményen, a lányommal is, jó ideig nem fog net elé ülni a jelenlétem nélkül és minden idejével elszámol.

Akárhogy ragozzuk, céltalan és valószínűleg drogos a fiú.

A korkülönbség is... gondolom nem véletlen, hogy a lányomnál próbálkozott, a saját korosztályában gondja lehet az ismerkedéssel.

2013. máj. 20. 23:27
 27/47 A kérdező kommentje:

Aki nem drogos, az miért támogatna, bátorítana ilyen eszmét, hogy az a jó, ha be vagy szívva?

Most, hogy jobban utánanéztem a dolognak, csak méginkább ellenérzésem van. Eddig hajlottam rá, hogy nyitottabban beszéljek a fiúval de jobb lesz, ha be sem engedem az ajtón.

2013. máj. 20. 23:31
 28/47 anonim ***** válasza:
100%
Na szép!! :D Még a nettől is eltiltod, hát hajrá, sok sikert hozzá aztán majd az iskolába is kísérd el, de úgy, hogy fogod a kezét, meg majd rakj rá nyomkövetőt, hogy lásd merre jár! Istenem, annyira remélem, hogy én nem fogok így viselkedni a kamasz lányommal ha kamasz lesz belőle mert én nem szeretném úgy elvadítani magamtól ahogyan Te elvadítod majd a saját gyereked...Amúgy meg a HIPPIK MEG A RASZTÁSOK NEM UGYANAZ A KATEGÓRIA!!! Mielőtt vergődni kezdesz gondolkodj már, ha van mivel...
2013. máj. 20. 23:31
 29/47 anonim ***** válasza:
22es és másik többi válasz adója vagyok. Kedves kérdező, sok sikert! Mást már nem tudok írni. Csak úgy ülhet a nethez, hogy mellette ülsz és be kell számolnia minden percéről?? Gratulálok!! Ezzel biztos, hogy megutáltatod magad a lányoddal és ha eddig nem is próbálta a füves cigit, biztos lehetsz benne, hogy ezután dafke ki fogja próbálni. Eléred a célod, ha így kezeled!! Céltalan és biztos, hogy drogozik?? Oké, akkor a kövérek biztos hogy cukorbeteg és haldokolnak, a fülbevalósok melegek, a hosszúhajúak pedig megintcsak hippik, mint a te lányod jó barátja is!
2013. máj. 20. 23:32
 30/47 anonim ***** válasza:
Hagyjad 22-es, szerintem ezt már direkt csinálja, vagy bekattant a wikipédiás cikktől, ki tudja. Nem kell vele foglalkozni, csak azt nem értem minek tette fel a kérdést ha Ő úgyis tiltani fogja őket egymástól. Inkább őt kellene tiltani az internettől mert csak mások vérnyomását cseszi fel... :)))
2013. máj. 20. 23:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!