Mit mondjak a szüleimnek, hogy ne gyanakodjanak?
Tudom, hogy már a kérdés elég fura....De nem jutott eszembe más, figyelem felhívó megfogalmazás.
Az a helyzet, hogy a szüleim, elmennek 3 napra nyaralni (péntek-vasárnap). És sajnos elég szigorúak velem. Még a barátnőimmel se igazán találkozhatok. Most viszont, hogy nem lesznek itthon, át szeretnék menni egy barátnőmhöz, akivel nagyon rég találkoztam. Sajnos másik városban is lakik.
A szomszédaimtól tartok kissé, hogy mondjuk kopogtatnak, ha nem vagyok otthon,és felhívják a szüleimet, h nem nyitok ajtót.
Van valami értelmes ötletetek? Alibi? Nem szeretnék lebukni.
Én is azt akartam írni mait az első.
Vagy mond meg a szüleidnek, hogy estét a barátnődnél töltesz, hogy te se legyél annyit egyedül.
Szerintem is hivd át inkább a barátnődet. Anno nekem is volt ilyen hogy elutaztak és rám volt bízva a ház , én inkább áthivtam a barátnőm magunkhoz és csaj buliztunk :)
23 L
Mi az,hogy még a barátnőiddel sem igazán találkozhatsz?
Milyen szülők ezek?
Hát ha már 19 vagy és úgy kezelnek ezek szerint,mint egy 8 évest az a GÁZ.
Mert amit itt leírtál egy 8-10 éves gyerek szüleitől való félelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!