Mit mondjak a szüleimnek? Megvertek.
Nem tudom miért jó az ha titkolod. Egyszer majd megkéselnek, akkor meg már mindegy lesz.
Mielőbb iratkozz be önvédelmi képzésre, és szerezz be valamilyen önvédelmi eszközt pl gázsprayt. Anyádnak meg mondd meg, hogy azzal nem segít ha hívogat, inkább adjon pénzt karate edzésre.
Sajnos tudom, hogy vannak olyan helyek, ahol egyszerűen más nem segít, még a rendőrség sem. Saját tapasztalat... Az viszont általában visszatartó erő náluk, ha tudják, hogy meg tudod védeni magad. A kutyától meg általában félnek, ellentétben a rendőrökkel.
A szemedet meg jegeld.
1. Őszintén, nem te tehetsz róla, nehéz is lenne valami mást kamuzni.
2. Megvárod, amíg meggyógyul. A smink sokszor csak ront a helyzeten.
De este nem vették észre?
2,5 évig jártam kickbox edzésre de nem megy olyan profi szinten hogy leüssek magam körül vagy 6 kancigányt. Amennyire tudtam védekeztem, ütöttem én is ahogy tudtam de kevés voltam oda egyedül.
Este amikor hazajöttem szerintem már aludtak én meg gyorsan le is feküdtem reggel meg nem találkoztunk.
Nehogy már cikinek érezd azt, hogy megvertek a cigók!!! Szóljál csak a szüleidnek és jelentsétek fel őket. Gondolj arra, hogy mennyivel jobb, hogy ők most rajtad nevetnek, hogy milyen jól elbántak veled, na meg arról nem is beszélve, hogy másokat is megtámadnak majd.
Lehet hogy azok nem lesznek annyira "szerencsések" hogy ennyivel megússzák mint Te. Ez a Te felelősséged is.
utolsó, nem tudom, hogy iróniából írtad-e, hogy csak ment, és megverték, de ha igen, akkor üzenem, hogy ez így igen gyakran előfordul...
kérdező! tegnap, ahogy hazaértél, abban a pillanatban fel kellett volna hívni a rendőrséget! De még most sem késő, mindenképp tegyél feljelentést! Te megúsztad ennyivel, de mi lesz, ha a következő nem? Vagy egy lányba kötnek bele? Esetleg megerőszakolják? Ilyen SOHA nem szabad szó nélkül hagyni!! Nehogy már félve lépjünk ki a lakásból!!!
Azonnal hívd a rendőrséget, feljelentést kell tenni!!!
És vegyél gázsprayt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!