Megőrülök a szüleimtől! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Április óta válnak a szüleim, elég bonyolult az egész. Anya azóta idegbeteg lett, mindenen, tényleg MINDENEN kiabál, leszid, nem tud normális emberi hangot megütni. Apám ugyanúgy viselkedik mint rég, haza jár, itt él, csak este megy el az új nőjéhez meg a kislányukhoz. Annyira kikészít, főképp anya... a születésnapomat is elrontotta, kollégista lettem-ezért. Utálok haza járni, bár mindig reménykedek hogy jobb lesz a helyzet de annyira idegesít, hogy inkább elmegyek ide-oda csak ne legyek itthon. A barátomat is csak este merem elhívni, hogy ne hallja meg a szüleim veszekedéseit. Néha már úgy összeveszünk anyával, hogy sírok, és ő is. Persze mindig ÉN megyek oda, hogy béküljünk ki. De nem azért mert megbántam amit mondtam, mert néha nekem is lehet igazam.. hanem mert félek hogy meggondolatlanságában valami hülyeséget csinál. Olyan szinten idegesít hogy nem bírnék vele élni 17 évesen! Gondolkoztam hogy ez a 'tini' kor miatt van, de nem csak engem idegesít. Mikor elkezdtem írni a kérdést, úgy szólt hozzám mint egy kutyához, komolyan mondom-leírni is alig merem-de kéne neki egy atyai pofon, vagy nem is tudom.. Észhez kéne téríteni, persze nem lenne hozzá merszem, de annyira felidegesít, hogy már én gondolkodom hogy csinálok magammal valamit, az felnyitná a szemét.. Mit csináljak?Nem lehet vele beszélni semmiről! Nem érdekli csak a tanulmányi eredményem, azt hiszi hogy ilyen családi háttérrel lehet koncentrálni, és a félórás kiabálós telefonjai után még tudok tanulni.. :( 17/L2013. febr. 9. 19:01
21/22 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, egyébként cuccai már nincsennek nálunk apának csak az udvaron van a dolgozója... De igazából ez is csak egy kifogás... Zárcsere volt már teljesen ki volt akadva, hisz övé a ház, majdnem betörte az ajtót.. Lehetőség hétvégére a koleszba maradásra nincs, máshova se tudok menni. De félek hogy anya csinálna magával valamit ha én is elhagynám...
2013. febr. 14. 12:48
22/22 anonim válasza:
Az egész ház az övé? Mert ha igen ez egy komoly jogi probléma. Ha csak a fele akkor jobb a helyzet. Ép ez a baj a távolságtartási végzésekkel hogy a tulajdonából nem olyan egyszerű jogi úton valakit kitenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!