Megőrülök a szüleimtől! Mit tegyek?
Apád is gerinces... élvezi, hogy tönkreteszi anyádat és ezzel titeket is? Komolyan, zárcsere. Bátyád tuti meg tudná oldani a dolgot, de akár te is, ha utánaolvasol, hogyan is kell zárat cserélni. Amit tudtál, megtetted: kollégista lettél, így legalább van egy kis nyugtod. Nincs esélyed 1-2 hétvégén bent maradni koleszban?
"Te csak egy kis taknyos vagy..." Imádom. Én is megkaptam, pedig utólag beigazolódott, hogy lám, mégis csak a 18 évesnek volt akkor igaza! Anyám most issza is a levét, de be nem ismerné, hogy igazam volt, mert én vagyok a gyerek és attól félek, neki soha nem is lehetek más. Apámnak sem. Ez van. Megoldás: hagyom, hagyd csesszék el az életüket, én nem adok több tanácsot. Tudom, neked nehezebb mert még ott élsz, de hamarosan egyetemista leszel, aztán meg végleg elköltözöl. Ha anyádék gyereknek kezelnek, ez nem fog a 18. szülinapodon sem változni és nem sok mindent tehetsz, mindig jobban fogják tudni és tök mindegy, igazad van vagy sem.
13.-as vagyok.
Akkor meg tessék összecsomagolni a cuccait, kitenni az előszobába, és amikor jön haza, csak annyit mondani neki, családilag, össznépileg:
"Apa, itt senki sem kíváncsi rád. Menj el."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!