Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megőrülök a szüleimtől! Mit...

Megőrülök a szüleimtől! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Április óta válnak a szüleim, elég bonyolult az egész. Anya azóta idegbeteg lett, mindenen, tényleg MINDENEN kiabál, leszid, nem tud normális emberi hangot megütni. Apám ugyanúgy viselkedik mint rég, haza jár, itt él, csak este megy el az új nőjéhez meg a kislányukhoz. Annyira kikészít, főképp anya... a születésnapomat is elrontotta, kollégista lettem-ezért. Utálok haza járni, bár mindig reménykedek hogy jobb lesz a helyzet de annyira idegesít, hogy inkább elmegyek ide-oda csak ne legyek itthon. A barátomat is csak este merem elhívni, hogy ne hallja meg a szüleim veszekedéseit. Néha már úgy összeveszünk anyával, hogy sírok, és ő is. Persze mindig ÉN megyek oda, hogy béküljünk ki. De nem azért mert megbántam amit mondtam, mert néha nekem is lehet igazam.. hanem mert félek hogy meggondolatlanságában valami hülyeséget csinál. Olyan szinten idegesít hogy nem bírnék vele élni 17 évesen! Gondolkoztam hogy ez a 'tini' kor miatt van, de nem csak engem idegesít. Mikor elkezdtem írni a kérdést, úgy szólt hozzám mint egy kutyához, komolyan mondom-leírni is alig merem-de kéne neki egy atyai pofon, vagy nem is tudom.. Észhez kéne téríteni, persze nem lenne hozzá merszem, de annyira felidegesít, hogy már én gondolkodom hogy csinálok magammal valamit, az felnyitná a szemét.. Mit csináljak?Nem lehet vele beszélni semmiről! Nem érdekli csak a tanulmányi eredményem, azt hiszi hogy ilyen családi háttérrel lehet koncentrálni, és a félórás kiabálós telefonjai után még tudok tanulni.. :( 17/L

2013. febr. 9. 19:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha odaköltözött, akkor maradjon ott. Mi az hogy ...de itt érzi jól magát?? Egy zárcsere és menjen a fenébe, mielőtt mindenkit kikészít!!!
2013. febr. 9. 20:51
 12/22 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom a helyzeted, nem lehet könnyű egyikőtöknek sem! Igazad van, én nem tudom beleélni magam, csak elképzelni, milyen lehet, de elképzelve is elég rossz. Sok vigasztalót nem tudok írni, de tarts ki, semmi sem tart örökké, egyszer ennek is pontot lehet majd tenni a végére, és akkor végre nyugi lesz. Voltak nekem is időszakaim, amikor annyi idős voltam, mint te, és azt hittem, soha nem ér véget, mi is sokat kínlódtunk anyukámmal. De tényleg igaz, ami nem öl meg, erősebbé tesz, valahol jó, hogy átmentünk azokon a dolgokon, mert nem lennénk ma azok, akik.
2013. febr. 10. 01:35
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam a kommenteket, de én tuti azt csinálnám, mondanám apámnak, hogy jó, akkor el lehet húzni az új nőjéhez, csókolja le a kulcsát az asztalra, mert elég hányinger dolog 2 dugás között hazajárkálni, és csatatérré változtatni a családi fészket....
2013. febr. 10. 12:37
 14/22 anonim ***** válasza:
Rövid, tömör és velős hozzászólás. Én szeretek kötekedni, de ehhez muszáj helyeselnem.
2013. febr. 10. 12:45
 15/22 anonim ***** válasza:
Szeretek én is kötekedni, de a 13.-nál a pont!
2013. febr. 10. 12:53
 16/22 A kérdező kommentje:
13#: sajnos megmondta már anyám is, bátyám is, és én is számtalanszor. Mostanában sokat beszélek vele, de hiába, én egy kis szaros vagyok a 17 évemmel, miért szólok bele.. meg én úgyis a 7 napból 5öt vagyok csak itthon, kussoljak..
2013. febr. 10. 13:54
 17/22 A kérdező kommentje:
Múlthéten bőgve indultam el a kollágiumba... most is úgy felpofoznám.................................. annyira felidegesít hogy inkább meg se szólalok..
2013. febr. 10. 14:13
 18/22 anonim ***** válasza:

Apád is gerinces... élvezi, hogy tönkreteszi anyádat és ezzel titeket is? Komolyan, zárcsere. Bátyád tuti meg tudná oldani a dolgot, de akár te is, ha utánaolvasol, hogyan is kell zárat cserélni. Amit tudtál, megtetted: kollégista lettél, így legalább van egy kis nyugtod. Nincs esélyed 1-2 hétvégén bent maradni koleszban?

"Te csak egy kis taknyos vagy..." Imádom. Én is megkaptam, pedig utólag beigazolódott, hogy lám, mégis csak a 18 évesnek volt akkor igaza! Anyám most issza is a levét, de be nem ismerné, hogy igazam volt, mert én vagyok a gyerek és attól félek, neki soha nem is lehetek más. Apámnak sem. Ez van. Megoldás: hagyom, hagyd csesszék el az életüket, én nem adok több tanácsot. Tudom, neked nehezebb mert még ott élsz, de hamarosan egyetemista leszel, aztán meg végleg elköltözöl. Ha anyádék gyereknek kezelnek, ez nem fog a 18. szülinapodon sem változni és nem sok mindent tehetsz, mindig jobban fogják tudni és tök mindegy, igazad van vagy sem.

2013. febr. 10. 14:39
 19/22 anonim ***** válasza:

13.-as vagyok.

Akkor meg tessék összecsomagolni a cuccait, kitenni az előszobába, és amikor jön haza, csak annyit mondani neki, családilag, össznépileg:

"Apa, itt senki sem kíváncsi rád. Menj el."

2013. febr. 10. 16:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Hárman összehangolódni ellene esélytelen?
2013. febr. 10. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!