Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek ha ilyen...

Ti mit tennétek ha ilyen édesanyátok lenne?

Figyelt kérdés
Anyukám velünk lakik, ötvenhét éves én húszon három éves vagyok, két kis gyermekem van. Vettünk a férjemmel egy házat kisgyerekeink nevére, édesanyámat magunkhoz vettük, hogy legyen hol laknia, mert albérletben nem tudná magát fenntartani! Tudtam, hogy nehéz lesz vele, a természete miatt mert nem telik el nap, hogy ne ordibáljon káromkodjon egész nap torka szakadtából. Ez már azóta így megy amióta az eszemet tudom, meg van mindene anyunak mindent megteremtünk, nincsenek anyagi gondjaink, de gyermekeimet sem szeretném kitenni ezeknek a kemény dührohamoknak, és a férjem is ideges, pedig nála nyugodtabb embert még nem ismertem! Sajnos ki kell mondjam tönkre tesz mindenkit anyukám maga körül! Mit tennétek? Nem lehet vele beszélni sem, mert mindent kifordít. Mit tegyünk?

2012. okt. 23. 13:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De nem muszáj az otthonban is mással közösködnie. Egyedül él egy szobában és kész. De a legjobb az lenne, ha egy albérletet venne ki, akkor úgymond az övé lenne a ház, nem kell közösködni senkivel és kész. Ha még dolgozik is, akkor pláne. A párodnak meg teljesen igaza van! De ha ezen nem változtattok a gyerekek is megsínylik és a pároddal is csak veszekedni fogsz!
2012. okt. 23. 14:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondja ő nem azért dolgozott éjjel nappal, hogy az anyósának az életét könnyítse meg, hanem a saját családjáét, az enyémet és a gyerekekét"...teljesen jogos.

Ő el van tartva, mosva, főzve, takarítva van rá, szórhatja a saját pénzét, és cserébe meg tönkreteszi a családod. Ezen nincs mit gondolkozni, ki kell rakni, tanulja meg milyen az ha nincs kinyalva a s.gge. És még véletlenül sem elgyengülni, vagy megalkudni, hanem egyenesen megmondani, hogy mik a problémáitok vele, és ez a ti házatok, ti életetek, ő menjen amerre akar.

Addig oké hogy szülő, meg felnevelt, de van saját családod, és neked annak kell az elsőnek lennie. Első a párod és a gyerekeid egészsége, és az hogy a saját családodban béke legyen, ha az anyád ezt tönkre akarja tenni, akkor nincs helye a házadban, ennyi.

2012. okt. 23. 15:03
 13/13 szofi2009 ***** válasza:
Teljesen egetértek az elöttem szóloval. Ne engedd hogy tönkretegye az életeteket ne várd meg amig késö lesz. Becsüld meg a párodat a szülök meg nem azért vállalnak gyereket hogy rajtuk élösködjenek.Neki inkább segiteni kellene nektek minden szempontból. De nagyon sok ilyen szülö van nem vagy egyedül,biztos lelkileg terrorizált már gyerek korodtól azért ilyen nehéz a döntés. Sok eröt kivánok neked hogy jo megoldást találj és véghez is tudd vinni.
2012. nov. 15. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!