Kamaszok! Szerintetek normális az ilyen szintű tiltás a zenéktől? (lent) 13/L
Szóval, a lényeg a következő: keresztény a családom. A keresztényekkel/kereszténységgel egyáltalán nincs bajom, hisz én is az vagyok, és gyakorlom a vallásomat, de van egy-két olyan dolog, amit túlzásnak tartok.
Például, nem engedi főleg az anyukám, hogy világi zenéket hallgassak. Néhányat enged, de azok nekem nem annyira tetszenek, de mindig megnézegeti, hogy milyen a szövege a számnak minden előadónál.
A tanárom is állandóan ezt mondogatja, hogy ne hallgassunk SEMMILYEN világi zenét, mert káros a szellemünknek, és tiltott dolog.
Én ezt nem tartom teljesen igaznak, és reálisnak sem. Mert szerintem attól még, hogy a zene ritmusa tetszik nekünk, és ezért hallgatjuk, nem válunk homosze*uálissá (srácok), vagy l*szbikusakká, ugye mi lányok. És állandóan ezt mondogatják, és nekem ebből nagyon elegem van, pedig nem is hallgatok sok olyan zenét, amiben káromkodás lenne, meg számomra egyébként sem ez a lényeg, hanem a jó ritmus, vagy ha olyan hangulatban vagyok, akkor, hogy lassú-e a szám.
Amúgy van egy család, akik a barátaink, és azoknak van egy velem egykorú, kicsit néha b*zis, de nem az, csak olyan néha az érzésem, hogy hasonlít egy homárra srác. És egyszer le volt kódolva a telóm, és arra hivatkozva, hogy a játékokat nézi meg rajta, belement a zenékbe, és olyanokat mondott, hogy tudja, hogy titkoltam valamit a szüleim elől, ezért megnézte, és beköpött anyámnak, hogy mi van rajta.
Pedig nem voltak olyan nagyon durva számok, de a gyerekre akkor nagyon megharagudtam.
Tudnátok segíteni? Köszi, a normális válaszokat előre is ;)
13/L
Na de azért van pár kockafej ott, mert akit említettél, hogy árulkodott a szüleidnek, hogy milyen zenék vannak a telefonodon!
Milyen iskola? Katolikus? Vagy protestáns? (Privátban is jöhet némi infó, ha akarod.)
Én ismerek papot is, egyházi iskolát is, és egyházi iskolába járó diákokat is, de sem az iskoláról, sem a papról (szerzetes), sem a diákokról (nem abba a suliba járnak, ahonnan a szerzetes ismerem) nem mondható, hogy ennyire szentfazekak lennének!
Aproopó! Ha iskolai farsangon milyen zene megy, ha a tanárok egy része üldözi a rockzenét? Keresztény rock? Na de az is rockzene!
Osztálytársaim nagyon rendesek, remekül kijövök velük, de vigyáznom kell a fiúkkal, mert ha hozzájuk szólok akkor flörtölésnek számít amit teszek....
Az utolsó előttinek: megy priviben.
"de vigyáznom kell a fiúkkal, mert ha hozzájuk szólok akkor flörtölésnek számít amit teszek.... "
Mi ez középkor?
24: rengeteg káromkodós zene van, de a ritmus számít nekem.
25: nem tudom miért ilyen az ofőm. majd linkelem ide, hogy mi a másik kérdésem amit szintén én tettem föl ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!