Szülők! Ti meg szoktátok nézni a gyerekeitek Facebook-profilját és fényképeit? Esetleg az üzenőfalát?
Hülye lettem volna anyámnak megadni a jelszavam! Ha meg akarja nézni,hajrá-de a saját profiljáról.
20 éves vagyok,de még mindig sipítozik egy képem miatt,amin sem a mellem nincs kint,sem semmim csak "túl szép vagyok"-pedig már nem élek vele. Mára már letiltottam mert túl sok volt a kéretlen hozzászólás.
nem hiszem, hogy konkrétan rámegy a facebook profilomra, de nagyrészt megjelenik minden ugyis az üzenőfalon és látja...nekem lájkolja is, hozzászol...apu rendszeresen meg is osztja a dolgokat (völegényem dj, ezáltal az eseményeket, flyereket, esetleg őt magát, a dj oldalát stb...illetve más neki tetsző képeket ha megosztok)...engem nem zavar sőt...:) igaz nincs is titkolni valóm...elég lazák én meg elég erkölcsös:D nincs bajom a szexi képekkel stb...de már öreg vagyok a kacsacsörös csöcsöt kinyomó képekhez...kinöttem, hogy az legyen nálam a menő, hogy a seggemre nyomuljanak:):):):)
24L
Anyum meg szokta nézni az enyémet. Hogy konkrétan rámegy-e a profilomra vagy csak a kezdő oldalon látja azt nem tudom. Engem nem zavar, nem teszek ki olyan képet és nem írok ki olyan kommentárt sem amivel hülyét csinálnék magamból. Anyum néha belájkol egy-két képet, ezt még meg is szoktam neki köszönni :D Meg az is igaz, hogy én nem nagyon szoktam kiírogatni dolgokat az üzenőfalamra sem. A húgommal kicsit más a helyzet, ő még javában kamasz és a korra jellemzően tele van elkeseredett romantikus idézetekkel az üzenőfala, de anyum sosem szól érte, nem szól bele hogy miket írogat (mondjuk normális keretek között is mozog amiket kitesz). Szerintem tesóm sem bánja, mivel sokszor ő kéri anyumat hogy lájkolja be a profilképét :)
20/L
Nem tudom, hogy anyukám meg szokta-e nézni a képeimet, vagy csak látja a kezdőlapon, de őszintén nem is érdekel, mert mindent megbeszélünk, minden képet megmutatok neki is.
Mint, ahogy azt már előttem is irták, kiöregedtem a csücsöritős, mell és fenék mutogatós képekből. Nme teszek fel olyasmit,amit nem illene.
Ellentétben anyukámmal párom édesanyja nagyon "aktiv". Mindig minden képet jól átnéz, aztán amikor találkozunk megemliti, hogy látta, hogy egy sörösüveg volt a kezemben, vagy épp nem mosolygtam a képen, és hogy miért van az (talán összevesztem a fiával), vagy a fiát kritizálja. Múltkor bálban voltunk, és azt sérelmezte, hogy készült egy kép a fiáról amin a haverjával táncol (persze poénból meg röhögtünk rajtuk), de az anyja azon volt felakadva, hogy milyen dolog az, hogy két férfi táncol ,meg hogy párom szégyelje magát, hogy nem velem volt, és hogy én akkor éppen hol tartózkodtam.
22/L
Szerintem azzal, ha valaki kitesz magáról egy képet, vagy bejegyzést, vagy bármit, azzal aláírja, hogy akárki megnézheti, különben nem mutogatná a fél világnak.
Én ezzel úgy vagyok, hogy ha valakinek nincs valamihez köze, akkor azt az infot úgy tálalom, hogy az az illető ne lássa/hallja.
Ha valaki kirak magáról valamit akkor igenis köze van hozzá mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!