Szülők! Ti meg szoktátok nézni a gyerekeitek Facebook-profilját és fényképeit? Esetleg az üzenőfalát?
Megteszik helyette a munkatársai és beszámolnak neki...
Amúgy képeket magamtól mutatom.Idejön és megkérdezi,hogy "most neked milyen képeid vannak fent?".Nincs fent félpucér,bikinis vagy kihívó képem,így megmutatom,szerintem ezzel így nincs is probléma.
Neki nincs fbje,van mikor leül az enyém elé megnézni,hogy a rokonokkal miujság,ismerősökkel szintén.Üzeneteim nem nézi.Szerintem ez a viselkedés normális.
Huszonéves vagyok,párommal élek.
Mindkettőnk szülei nézegetik,hamarabb látnak ott képet,mint mi elvisszük,mint most nyaralásról.
Akik direkt nem nézik meg: ha emberek ezreinek joga van hozzá, hogy megnézzék, akkor nektek miért nem?
Nem kötekedni akarok, csak nem értem. Szerintem hogyha valaki kitesz valamit a világhálóra, akkor ahhoz már mindenkinek joga van, hogy megnézze.
Nem mellesleg nagyon sok rosszaságot lehetne csupán ennyivel megelőzni, vagy korrigálni.
Szerintem azért fura, mert ha valaki megnézi egy régi osztálytárs képeit, akkor valószínűleg régen látta, stb.
De ha egy anya a gyerekéét, akkor az inkább olyan nyomozósdi. Miért nem megy be a szobájába, és kérdezi meg, hogy mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!