Mit csinalnal ha az apad akit 12 eve nem is lattal egyazer csak bejelol facebookon, kiirja az adatlapodra hogy " muveszet szak? Ez kit jelent pontossan?" semmi koszones vagy hasonlo (en erre nem is valaszoltam, mondvan hogy hagyjon beken ha meg koszonni sem tud csak megkerdezi hogy minek tanulok, utanna meg ra par honapra meg ir egy uzenetet "szia, mi van veled?" itt legalabb koszont.. Nem vagyok nagyon biztos abban hogy mit akarok, meg anyum nem is tudja h irt, tudom hogy nem tiltana, de nem tudom mit tegyek... 16/lany (bocsi az irasert)
Szerintem rövid tőmondatban válaszolj neki, mert mégiscsak az apád, de ha nem érzel különösebb késztetést akkor nem kell ezt rendszeresre fogni.
ANyukédnak akkor szólj ha valami állandó stabil irogatás kialakul...nem kell felkavarni, Te meg már nagy vagy.
Majd kiderül tartós e az érdeklődés.
Csak semmi bájolgás, és röviden. Ennyi.
2012. aug. 15. 23:45
2/18 anonim válasza:
Hát... próbálj meg beszélni vele.
Lehet, hogy csak ennyire béna és nem tudja, hogy mit kezdjen. Bár az, hogy írt az üzenőfaladra, elég hülye húzás volt, az üzenettel kellett volna kezdenie.
Talán így akart jófej lenni.
2012. aug. 15. 23:45
3/18 anonim válasza:
Valamivel régebb óta nem láttam apám (és majdnem 2x annyi idős vagyok, mint te). Eléggé meglepődnék. Valószínűleg első felindulásomból le akarnám tiltani, de aztán csak ennyiben hagynám, nem reagálnék. Mondjuk hozzám csak ismerős írhat, maximum üzenetet küldhetne. Arra, ha normális, és pl. nem ilyen belövök egy mondatot a semmi közepébe, talán válaszolnék. De lehet, hogy nem.
2012. aug. 15. 23:47
4/18 anonim válasza:
A hallgatás nem gyógyír!
Beszélj vele, kérdezd meg, hogy miért csinálta ezt? Vesd a szemére ezeket a dolgokat, tudom nem könnyű (enyhe szinten át tudom érezni :"/ )De ha nem akarod a kapcsolatot tartani vele, akkor megértem és meg fogja őis. Mond el anyukádnak ezt az egészet ő mit gondol róla.
2012. aug. 15. 23:47
5/18 anonim válasza:
írj,de csak ha érdekel az apád.már mint ha nem akarsz tőle semmit,és nem tartod megbízhatónak(gondolom nem mert 12 évig leszarta a fejed) akkor inkább ne kavard fel az álló vizet,egyszerűen ne válaszolj,vagy írd meg neki h hagyjon békén,és kész.
2012. aug. 15. 23:49
6/18 anonim válasza:
Egyébként tudod, hogy miért nem jelentkezett 12 éven keresztül? Mert ugye az sem mindegy.
2012. aug. 15. 23:51
7/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat, hat elvileg anyummal hirtelen megvaltozott a kapcsolatuk, elkezdett inni mev nem torodott semmivel, meg elvileg amikor mar anyumnak nagyon elege volt belolle es mondta hogy akkor el akar valni, akkor az edesapam azt mondta hogy inkabb keruljek intezetbe mint anyumhoz, ezert azthiszem 2 evig nagymamambal voltam, de nem biztos hogy ezert kerultem oda, de mar akkor nem erdekelte hogy mi van velem egyazer sem latogatott meg, pedig anyum nem tiltotta, meg emlekszem h kb 6 lehettem amikor ez a valas a birosagra kerult, akkor anyu amikor jott haza mondta h apum kiharcolta hogy lathasson 2 hetente hetvegen, es emlekszem h azon a hetvegen amikor eljott az ido h johetett, en koran felkeltem, hogy hatha jon de nemjott, ott ultem a bejarati ajtonal, es egyszer delutan megszolalt a csengo en meg odaugrottm vidaman az ajto ele hogy " o az, biztosan" de nem o volt.. :/ ez az emlek mindig bennem van, es nem ertem hogy mi a francnak akarta a birosagon hogy lathasson ha utanna meg szarik ram?!
2012. aug. 16. 00:01
8/18 anonim válasza:
Valószínűleg fel akarja veled venni a kapcsolatot, jóvá szeretné tenni a múltat, mert megbánta. Legalábbis nekem ez jön le a "béna" próbálkozásaiból. Hasonló helyzetben én is bénáznék, annyira szégyellném magam, hogy azt se tudnám, mit írjak, hogy próbáljak közeledni.
Mindenki követ el hibát, ő hatalmasat követett el azzal hogy kimaradt az eddigi életedből, de én a helyedben adnék neki egy esélyt, de én már csak ilyen vagyok... :)
Akárhogy is, jól gondold át mit teszel, mert lehet hogy azt bánod meg ha úgymond "beengeded az életedbe", de lehet hogy azt, ha nem.
2012. aug. 16. 01:22
9/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, azthiszem holnap irok neki..:")
2012. aug. 16. 01:38
10/18 anonim válasza:
Nézd, őszinte leszek: a helyedben elküldeném melegebb éghajlatra, nem alpári, hanem civilizált stílusban, hadd lássa, kivel van dolga, és találnék megfelelő módszereket, hogy elérjem, térden sírva könyörögjön bocsánatért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!