Te mit tenne'l?
Szia!
Én nem csinálnék semmit. Én lassan 16 éve nem láttam apám, de nem is érdekel. Pár éve írt iwiw-en, akkor válaszoltam neki, de annyiban is maradt a dolog. Mondjuk akkor se a sajátjáról, mert neki nincs, elvileg. Na szóval megkérdezte, hogy vagyok, mi van öcsémmel. Aha, a vicces csak az, hogy bátyám van. Meg mondta, hogy vegyük fel a kapcsolatot, és találkozzunk. Közöltem vele, hogy oké, előbb fizesd ki a gyerektartást amivel tartozol. Utána már nem írt. A bíróságon lemondott rólunk. Szóval ne akkor akarjon felelősségteljes apa lenni valaki amikor már nem kell annyit foglalkozni a gyerekkel. 2 év múlva 18 leszel. Lehet, hogy arra számít, hogy majd te segíted idős napjain. Persze írhatsz neki, hisz az apád, de lehet, hogy csalódni fogsz. Persze nem kívánom, csak sajnos benne van a pakliban.
Azért jobb lenne meghallgatni azt is, hogy apukád mit mond a válásról, mert te csak az egyik oldalt ismered.
Ezen kivül azt sem tudhatod, hogy MIÉRT nem jelentkezett eddig - ugyanis nagyon sok esetben az anya akadályozza meg a kapcsoalttartást, lehet, hogy eleinte próbálkozott, utána meg beletörödött. De az sem kizárt, hogy már régebben irt levelet, csak anyád nem adta oda neked azokat. Most meg talált egy lehetöséget, ahol anyád tudta nélkül fel tudja veled venni a kapcsolatot.
Az meg, hogy ilyen sután ir - 12 év után nem egyszerü elkezdeni valakivel irogatni, föként hogy te akkoriban 4 éves voltál, azaz kisgyerek, most meg 16, azaz majdnem felnött.
Szerintem ö is megédemel annyi esélyt, hogy ELÖSZÖR megkérdezed, hogy miért nem jelentkezett eddig, miért kezdte most, stb - és ELFOGULATLANUL meghallgatod, amit ir.
Anyum nem akadalyozza.. Sot tobbszor is amikor valami hasonlo tema volt rakerdetett hogy nem szeretnem-e felkeresni, meg hogy nem is erdekel, hogy mi van vele stb..
Hat ezert is fogok ma rairni..
Meg szeretnem tudni, hogy akkor mert valtozott meg..
Csak hat annyibol is felek kicsit, hogy neki van csaladja, meg minden (elvileg) es nemtudom.. :/
Nagyon gáz pasi, férfiak szégyene!
Én tiltanám, most mire föl jópofizik?
Ha megbánta, és a bocsánatodat akarja kérni, akkor ne fb-n üzengessen, álljon eléd, nézzen a szemedbe, és viselje el, ha elhatod a francba.
Sunyi dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!