Szoktál kérni a szüleidtől egy két dolgot?
Figyelt kérdés
Úgy értem,ha szükséged van valamire vagy hasonló.Szoktál kérni?2012. júl. 13. 09:40
1/20 Antimod válasza:
Persze, és mindig adtak is, ha tudtak (és nem irreálisat vagy hülyeséget kértem). Ma már meg kell állni a saját lábamon, de még mindig segítenek, ha kell, ha nem.
2/20 anonim válasza:
Igazán akkor lenne értelme a kérdésnek, ha életkor is szerepelne mellette. Amíg az ember fel nem nő és anyagilag önállósodik, teljesen természetes, hogy a szüleit kéri a szükségletei kielégítésére.
3/20 anonim válasza:
Én már önálló vagyok anyagilag, de van, amikor szoktak kérni segítséget. Ez legtöbbször tanács, vagy néha autó, de amúgy nem. Ahogy én is szoktam nekik segíteni, ahol tudok. A család már csak ilyen :)
4/20 A kérdező kommentje:
Önnáló vagyok.
Itt én most arra gondolok,hogy én panelban élek,ők falun,és ugye van sok zöldség,dzsem meg hasonlók.
Csak valahogy restellek kérni...
2012. júl. 13. 09:57
5/20 A kérdező kommentje:
*önálló,elnénést.
2012. júl. 13. 09:57
6/20 anonim válasza:
Nagyon-nagyon-nagyon ritkán. Én úgy vagyok vele, hogy legyünk figyelmesek, és érzékenyek egymás "igényeire", tehát rájuk bízom, hogy adnak-e egyátalán valamit. Kisebb koromban is így volt. (Ezért sincs túl sok ruhám, ezért nincs biciklim, se semmim szinte. Aki irigy, vagy vaksi, attól nem kell semmi.)
7/20 anonim válasza:
Ilyen dolgokat nem kell kérni, mert kérés nélkül adnak. Hívnak, hogy menjek, mert ott (pl.) az ubi. Ha valamiért megfeledkeznének róla, akkor szólok, hogy "Anyu! Nincs véletlenül uborkád?"
8/20 A kérdező kommentje:
Van,hogy adnak zöldséget,apum pakol...de holnap megyek ki hozzájuk,és akarok majd rántani karalábét.De szerintem megkérdem,nem e tudnak adni egyet.
Csak azért,mert nekik sincs olyan sok.
2012. júl. 13. 10:04
9/20 anonim válasza:
Régen volt, hogy kellett kölcsön kérni pénzt, amíg gyesen voltam, de max 1-2 hétre kértük.
10/20 anonim válasza:
Nálunk is ez van: én panelban, ők kertesben, és kérés nélkül is adnak. De nekem is természetes, hogy ha hazamegyek, akkor megcsinálok a kertben sok munkát. Mert az mindig van. Így nem érzem kellemetlennek, amikor nekem is adnak belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!