Nem adnak pénzt, de muszáj lenne vásárolnom 1-2 dolgot! Miéért nem adnak?
Elegem van már ebből! Évente max 1x kapok cipőt, azt is utána még hallgatom egy ideig, hogy hú de drága cipő volt az, most egy ideig ki se merjem nyitni a számat... B@sszus, az a cipő 3000 (!!!!) ft-ba került!
És most azért nem kapok újat, mert télen kaptam egy cipőt, nincs is nyári cipőm! Berohad a lábam a sportcipőbe, ráadásul bélelt, mivel télen vettünk, télre...
De ez már csak olaj volt a tűzre, már május óta könyörgök 2000 ft-ért, hogy vehessek magamnak nyári cipőt..
Különben van 6 pólóm, 2 nadrágom, 1 hosszúnadrágom, és ennyi. Bizsukról álmodni sem merek, pedig annyira szeretnék nőiesen öltözködni, de hát így nem tudok...
Mit tegyek? Ja és hozzáteszem, hogy apa júniusban 718.000 ft tiszta hasznot hozott haza! Ebből nyilván lejönnek a számlák, de akkor sem hiszem, hogy ne lenne 2000 ft egy cipőre..
17/L
Szerintem aranyos a barátodtól hogy legalább a bérlettel besegít :)
Milenne ha ünnepekre kérnél ilyeneket? Pl szülinap, karácsony, névnap? Egy 2000Ft-os cipő nem sok egy ünnepre, hamár máskor nem adnak. Vagy nem szoktál ajándékot kapni?
Nem tudsz valami nyári munkát keresni esetleg hogy magadnak keress pénzt, legalább egy kicsit?
Itt a nyár, keress magadnak valami diákmelót, és abból majd veszel magadnak.
Egyébként ha veszel hozzávalókat, nagyon sokan nemcsak saját maguknak, hanem másoknak, pénzért is csinálnak bizsukat. Persze ezt gyakorolni kell, de akkor először azokat hordod te magad, és amikor már olyanokat készítel, hogy mások is felfigyelnek rád, akkor már be is indult a biznisz.
"Amúgy a bérletemet is - ciki vagy nem ciki - a barátom veszi meg..."
Enni azért kapsz?
Szülinapra virágot + tortát kapok, névnapra virágot, karácsonyra 2-3000 ft-ot, amiből veszek max 3 pólót.
Diákmelót keresek, de a legtöbb helyre 18 felettieket keresnek, ráadásul egy betegségem miatt nagyon nehezen bírom a meleget, ha ki kell mennem ilyen időbe, akkor pár perc után az ájulás határán vagyok. Persze gyógyszert nem tudom megvenni, mert 1 havi 4500 ft körül van. Apa meg nem ad rá pénzt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!