Nem adnak pénzt, de muszáj lenne vásárolnom 1-2 dolgot! Miéért nem adnak?
Elegem van már ebből! Évente max 1x kapok cipőt, azt is utána még hallgatom egy ideig, hogy hú de drága cipő volt az, most egy ideig ki se merjem nyitni a számat... B@sszus, az a cipő 3000 (!!!!) ft-ba került!
És most azért nem kapok újat, mert télen kaptam egy cipőt, nincs is nyári cipőm! Berohad a lábam a sportcipőbe, ráadásul bélelt, mivel télen vettünk, télre...
De ez már csak olaj volt a tűzre, már május óta könyörgök 2000 ft-ért, hogy vehessek magamnak nyári cipőt..
Különben van 6 pólóm, 2 nadrágom, 1 hosszúnadrágom, és ennyi. Bizsukról álmodni sem merek, pedig annyira szeretnék nőiesen öltözködni, de hát így nem tudok...
Mit tegyek? Ja és hozzáteszem, hogy apa júniusban 718.000 ft tiszta hasznot hozott haza! Ebből nyilván lejönnek a számlák, de akkor sem hiszem, hogy ne lenne 2000 ft egy cipőre..
17/L
És tényleg annyira gáznak érzem, hogy a barátom veszi a bérletemet, a fogamzásgátlót is ő fizeti, és szívesen venne nekem ruhákat, ékszereket is, de inkább lebeszélem...
Annyira várom már, hogy leérettségizzek, és elköltözhessek!
Szerencsére 1 dolgon nem spórolnak, azok az állatok. Az állataim a legjobb kajákat kapják, ők vették meg a legnagyobb ketrecet. Mondjuk a ketrec-vásárlás 6 éve volt, azóta fél évente kb 2000 ft-jukba fáj az állatkám.
Akkor nem marad más, mint leülni velük, és rákérdezni, miért ilyenek veled? Mi az oka, hogy ennyire nem veszik figyelembe mindazt, amit te szeretnél? Mivel "érdemelted" ez ki náluk, és mit tehetnél, hogy a kapcsolatotok ismét a régi legyen?
Valami oka van, valamivel nagyon "kihúztad a gyufát" náluk. Ha nem vagy tisztában azzal, hogy miért alakult ki ez a helyzet nálatok, akkor bizony nem kell kérdezni.
Ha pedig teljes mértékben tisztában vagy vele, akkor először azt kell rendbehoznod, mert addig mi itt mondhatunk neked akármit, meg segíthetünk neked sajnálni magadat, és elítélni a szüleidet, a helyzet akkor sem fog változni semmit.
Nem ismerjük a szülők véleményét, nem tudjuk mit miért tesznek. Egyébként abban lehet igazság, hogy ha tud, járhat nyugodtan kerékpárral is. Miért olyan nagy probléma, hogy nem kap pénzt bérletre? Én oda-vissza 6 km-t kerékpároztam a munkahelyre, pedig lett volna lehetőség buszozni, de nyáron sokkal kényelmesebb volt a kerékpár, mert nem voltam időhöz kötve.
Mondom, nem ismerjük a szülők változatát, ezért nem tartom feernek részünkről, ha teljes mértékben elítéljük a szülőket, csupán az egyik oldal, a felháborodott gyermek verziójának ismerete alapján.
Majd, ha lesz kis időm sajnállak. Mellesleg én is kíváncsi lennék a szülők történeteire.
Amúgy a diákmunkába simán felvesznek 18 év alattiakat, egyszerűen csak a nyakukra kell járni és nem csak egy diákszövetkezet van a világon, ahol lehetne próbálkozni.
Próbálok sorban válaszolni a kommentekre.
Kiskorom óta ilyenek, akkor is alig kaptam valamit. De akkor legalább kaptam keresztaputól ünnepekre, mert tudja, hogy milyenek a szüleim.
Amúgy kb lesz@rják, hogy mi van velem. Mindig csak az a rohadt pénz... Már nagyon elegem van belőle. Elmegyünk vásárolni kajákat, és csak a legolcsóbbakat veszik meg, párizsiból azt, amibe alig van hústartalom... Igazából próbálok minél kevesebbet enni otthon, mert csak "szemét" kaják vannak. Ha hazaérünk a vásárlásból, és csinálnék egy szendvicset, akkor mondják, hogy vékony szeleteket vágjak a párizsiból, mert 500 ft volt 1 kilós rúd...
Még mindig nem tettem semmit, ami miatt fegyelmezni kéne. Főleg nem kiskoromban. Különben jó tanuló vagyok, az motivál, hogy végre elhúzzak innen..
Azért nagy probléma, mert suliidő alatt így is napi 3-4 órát alszok, hát még ha le kéne tekernem azt az utat.. Ráadásul nagyon forgalmas út, és már elütöttek 1x, olyan úton, ahol évente 2 kocsi ha jár.
Utolsó: nem kell sajnálnod, nem vágyok más emberek sajnálatára. Én viszont sajnállak téged azért, mert ilyen rosszindulatú ember vagy. Különben 4 diákszövetkezetnél regisztrálva vagyok, és elég gyakran hívogatom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!