Mit csináljak az apám undorító szokásaival? Az örültbe kerget és én takarítsak
Szóval olyanokat csinál,hogy az eszem meg áll: bele fújja az orrát a mosdóba és a orr váladék az oldalára tapad én takarítsam le,ha haza jön a munkából a büdös zoknit beletömi a cipőbe ahelyett,hogy beledobná a szennyesbe ami tőle 6 lépésre van, mikor kakil a wc kefét nem használja maga után,mikor eszek egyszerűen olyan csúnyán eszik hogy nem lehet mellette leülni.
A hamuzót tele teszi csikkel de nem képes kiönteni
próbáltam már azt,hogy nem csinálom meg helyette de észre sem veszi...undorító,ha szolok a zokni miatt még neki áll feljebb.....anyukám vidéken így nekem kell főzni takarítani
tip?
Szórd a hamut az ágyába, rakd a büdös zokniját az ágyába, a taknyát kend rá a ruhájára és tedd az ágyába.
Viccet félretéve az ilyenekkel nem lehet beszélni, mert buta belátni, hogy a másik nem képes vele egy légtérben meglenni, olyan dolgai vannak. Valamelyiket kipróbálhatod, hátha kapcsol.
Anyukád nem tud rá hatni?
Sok mindent nem tudsz vele tenni sajnos! Egy ilyen korú(gondolom 30felett)embert már nem lehet megváltoztatni,főleg ha mindig is ilyen volt,és ezt szokta meg!:(
Anyukád mit szól hozzá,ha otthon van??? Ő szó nélkül kitakarít utána?
3# vagyok. Tuti reagálna,lehet jól képen törölné! Nem tudom milyen természetű apukád?!
Amúgy a fika büdös zokni,meg a hamutálas sztori nekem is ismerős!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!