Mi a véleményetek apám ezen kijelentéséről?
Évekkel ezelőtt történt, amikor még 12-13 éves voltam, de most elgondolkodtam rajta. Nagymamám kérte számon apámat, hogy miért nincs velem, miért nem foglalkozik velem. Erre apám: "Üljek én is a számítógép előtt és nézzem mit csinál?!". Édesanyám 11 éves koromban halt meg, így csak apám maradt, akinek nevelnie kellett volna. Tény, hogy elég sokat ültem a számítógép előtt, de szerintem azért, mert nem volt senki, aki lefoglalt volna vagy aki beszélgetett volna velem, apám ugyanis ezekre nem volt kapható.
Emlékszem, hogy ezen kijelentése után még én éreztem magam hibásnak, hogy rossz a kapcsolatunk, holott ha igazán akarta volna apám, akkor 12 éves koromba még simán tudott volna szabályozni, programokat csinálni, egyszerűen csak apaként viselkedni.
Tudom ez nem egy nagy kérdés, de ki kellett magamból írnom.
Nahát, ez nagyon ismerős. Csak nekem él mindkét szülőm.
Nem foglalkoztak velem, csak az 5 évvel fiatalabb húgommal, hát mit csináljak, gépeztem egész nap.
Én naponta kaptam ezt, hogy velem semmit sem lehet csinálni, stb. Kérdeztem, hogy oké, mit csináljunk? Akkor persze csönd volt.. :)
Igazad van.
Viszont gondolom, édesapádat is megviselte édesanyád halála és ezek szerint ez csupán 1-2 évvel utána volt.
Ne érezd magad hibásnak semmiért, de édesapádat se hibáztasd, nagyon nehéz elveszíteni a társunk.
2. vagyok.
Nézd, én 15 voltam, amikor meghalt az Apukám, amitől Édesanyám teljesen összeomlott meg a nővérem is meghülyült. És nekem kellett Anyukámat "egyben tartanom", holott én voltam a legkisebb.
Elhiszem, hogy fáj, nekem is fáj, de már elmúlt. Tovább kell tudni lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!