Nagyon szeretem a szüleimet és szeretném ha nagyon sokáig jó egészségnek örvendenének még, de amikor együtt vagyunk, olyankor folyton azt érzem, hogy csomó mindenben nem vagyunk egy hullámhosszon, hiába nagyon kedvesek. Mit lehet ezzel kezdeni?
Valószínűleg nem kellene, de főként a pénzügyi oldala feszélyez, az hogy ők pl nemigazán törekedtek arra, hogy tőkét halmozzanak fel, vállalkozást, jó üzletet, tanulásra, hogy előrébb lépjenek, jobb helyre költözzünk, hasznos kapcsolatokra stb.
Helyette főként haszontalan dolgokkal foglalkoztak mindig, a konyhaasztalnál is csak ritkán volt más téma.
Gyakorlatilag csak sodródtak mindenben az árral.
Nem éheztem és volt ruhám, de az ezen felüli rész folyamatosan nehézkesen jött össze. A minimális nagyszülői örökségért sem igazán álltak ki.
De tőlem persze már egyre jobban elvárnák, hogy legyen unoka stb. úgy hogy nincs egy túl biztos hátterem semmiben sem, nem egy helyen lakunk már stb.
Nem tudom hogyan kezeljem ezt, hogy ne vesztegessük el ezt a ki tudja mennyi időt amíg Együtt lehetünk.
Mi segíthetne ezt helyén kezelnem?

Azért az, hogy "elvárják", hogy legyen unoka, azért az már gyanús. Nem várhatják el, hogy legyen unoka, ez az a terület, sok más mellett, amibe nekik nincs beleszólásuk. Nem dolgod az ő igényeiket kielégíteni.
Mit értesz azon, hogy ne vesztegessük el az időt?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!