Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha neki is volt szakítás az...

Ha neki is volt szakítás az életében, minek kell ennyire haragudnia rám?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon nehez időszakon vagyok túl. Néhány hete szakítottam a barátnőmmem két év után.

Anya vitt haza a gimiből kocsival. Csalódott voltam és mérges. Nem tudtsm mit csinálok, és úgy bevágtam az utospldali ajtót, hogy betört az ablaka. Anya nekem esett és szidott. Ez nagyon fájt a történtek után. Azt követeli, hogy fizessem ki a kárt.

Mondta, hogy ő a szakításokon túllépett.

Node én nem tudok.

Lehet hogy pszihiáterhez kéne járnom?

Anya nem szól hozzám, ezis kegyetlenül fáj.

márc. 21. 16:11
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:

Ha valaki már élt àt hasonló szitációt, írja ki, hogyan lépett tovàbb.

Köszönöm!

márc. 21. 16:12
 2/38 anonim ***** válasza:
91%
Hát nem ártana a pszichiáter, ha egy tini szerelem ennyire kikeszit. Ha valaha elvalsz majd, akkor kinyírsz valakit?
márc. 21. 16:24
 3/38 anonim ***** válasza:
97%

Ez messze túl van mind a szokásos kamaszkori indulatokon, mind a szokásos szerelmi csalódáson.

A minimum az, amit anyukád mondott, hogy fizesd ki az okozott kárt.

A pszichiéterhez vagy pszichológushoz fordulás viszont nagyon is kéne, ez remélhetőleg sokat segítene neked - és ezáltal a környezetednek is.

márc. 21. 16:30
 4/38 anonim ***** válasza:
98%

Kevered a dolgokat.

Az, hogy csalódott vagy egy szakítás után, nincs összefüggésben azzal, hogy dühkezelési problémáid vannak. Kárt okoztál? Fizesd ki. Ennyi.

márc. 21. 16:50
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért haragszik, mert olyan erővel b@sztad be az ajtót, hogy betört az ablak. Normál esetben hiába szomorú az ember nem csinál ilyet. Nem azzal van a gond, hogy nem dolgoztad fel a szakítást, hanem azzal, hogy ennyire gondod van a düh kezeléssel.
márc. 21. 16:52
 6/38 anonim ***** válasza:
96%
Hát én még jól meg is nyakaltalak volna..
márc. 21. 17:01
 7/38 anonim ***** válasza:
96%

Azért ahhoz rohadt nagy erő kell, hogy egy ajtóbecsapódástól betörjön az ablak egy kocsin

Mindenesetre, ha csajozni elég idős vagy, meg kocsit rongálni, akkor diákmunkázni is és lesz miből fizetni a kocsit meg a pszichológust is

márc. 21. 17:52
 8/38 anonim ***** válasza:
97%

"Ha neki is volt szakítás az életében, minek kell ennyire haragudnia rám?"

Talán pont azért, mert amikor neki volt szerelmi csalódása, ő nem tört-zúzott, mint te most.

Komolyan mondom, én félnék veled együtt lakni, hogy mitől kattansz be legközelebb, és akkor mit fogsz művelni.

márc. 21. 17:56
 9/38 anonim ***** válasza:
97%

Fiatal gimisként volt egy szakításod és anyád autójában 100+ ezer forintos kárt okoztál. Ne haragudj de ezért teljesen jogos anyád kiakadása! A te magánéleti problémád nem jelenti azt, hogy törhetsz zúzhatsz.

Nem akarlak elkeseríteni, de lesznek még csalódásaid és problémáid az életben.

márc. 21. 18:01
 10/38 anonim ***** válasza:
87%
Atyaég! Normális ember nem tör-zúz, semmilyen okból.
márc. 21. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!