Ha neki is volt szakítás az életében, minek kell ennyire haragudnia rám?
Sziasztok!
Nagyon nehez időszakon vagyok túl. Néhány hete szakítottam a barátnőmmem két év után.
Anya vitt haza a gimiből kocsival. Csalódott voltam és mérges. Nem tudtsm mit csinálok, és úgy bevágtam az utospldali ajtót, hogy betört az ablaka. Anya nekem esett és szidott. Ez nagyon fájt a történtek után. Azt követeli, hogy fizessem ki a kárt.
Mondta, hogy ő a szakításokon túllépett.
Node én nem tudok.
Lehet hogy pszihiáterhez kéne járnom?
Anya nem szól hozzám, ezis kegyetlenül fáj.
Ha valaki már élt àt hasonló szitációt, írja ki, hogyan lépett tovàbb.
Köszönöm!

Ez messze túl van mind a szokásos kamaszkori indulatokon, mind a szokásos szerelmi csalódáson.
A minimum az, amit anyukád mondott, hogy fizesd ki az okozott kárt.
A pszichiéterhez vagy pszichológushoz fordulás viszont nagyon is kéne, ez remélhetőleg sokat segítene neked - és ezáltal a környezetednek is.

Kevered a dolgokat.
Az, hogy csalódott vagy egy szakítás után, nincs összefüggésben azzal, hogy dühkezelési problémáid vannak. Kárt okoztál? Fizesd ki. Ennyi.

Azért ahhoz rohadt nagy erő kell, hogy egy ajtóbecsapódástól betörjön az ablak egy kocsin
Mindenesetre, ha csajozni elég idős vagy, meg kocsit rongálni, akkor diákmunkázni is és lesz miből fizetni a kocsit meg a pszichológust is

"Ha neki is volt szakítás az életében, minek kell ennyire haragudnia rám?"
Talán pont azért, mert amikor neki volt szerelmi csalódása, ő nem tört-zúzott, mint te most.
Komolyan mondom, én félnék veled együtt lakni, hogy mitől kattansz be legközelebb, és akkor mit fogsz művelni.

Fiatal gimisként volt egy szakításod és anyád autójában 100+ ezer forintos kárt okoztál. Ne haragudj de ezért teljesen jogos anyád kiakadása! A te magánéleti problémád nem jelenti azt, hogy törhetsz zúzhatsz.
Nem akarlak elkeseríteni, de lesznek még csalódásaid és problémáid az életben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!