Van itt olyan szülő, akinek ennyire K-pop fanatikus a lánya? Hogy kezelitek az alábbiakat?
A lányunk most nagyon tinikorba lépett és csak a K-pop, meg a koreai, ázsiai dolgok érdeklik. Ezzel alapjába véve semmi baj nem lenne, de kicsit úgy érzem már (lehet én érzem rosszul persze), hogy eléggé kezd átmenni ilyen fanatikus módba. Tudja, hogy mi nem rajongunk ezért a zenei műfajért, mégis mindig jön és erőlteti ránk, hogy hallgassunk meg egyes zenéket. Még egyet-egyet meg is hallgatok, de amikor napjában a tizedikkel jön, akkor az már kicsit sok és ha ilyenkor azt mondom, hogy nekem ebből elég, akkor megsértődik (és aztán még nekem van lelkifurdalásom, hogy elhajtottam).
De ez még hagyján. De az, hogy amikor bejelentette, hogy őneki ázsiai férje lesz és hogy ezek a k-popos fiúk (akik agyon vannak sminkelve) milyen szépek és milyen jól néznek ki és hogy a koreai emberek a legszebbek a világon, hát az akkor egy kicsit fura volt nekem... Ráadásul annyira rátelepedett ez a dolog, hogy semmi másról nem lehet vele beszélgetni, nem tudjuk bevonni pl. társasjátékozásba, családi eseményeken is csak a nagyon kötelező ideig vesz részt, majd elvonul a kis birodalmába a többi hasonló beállítottságú kiscsajjal Messengerezni.
Lehet én képzelek ebbe sokat, mert tini és ez természetes és majd kinövi, de jelenleg nekem ijesztő egy kicsit.
Akinek szintén ilyen a lánya, hogy kezeli?

Én Amerikába szerettem volna menni és egy bizonyos színészhez hozzámenni. Anyum egyszer fel is dobta, hogyan is tudnánk San Franciscoba kimenni, persze reálisan mi a francnak mentünk volna oda. :D
A kérdéséhez kapcsolódva én ázsiai származású vagyok, ugyan sose voltam semmi ilyesmi fan, viszont engem gyakran megtaláltak ezzel kapcsolatban és nem azok lettek a legjobb barátaim, akik csak az animékről, a kajákról, a kinti életről, meg a nyelvről tudtak beszélgetni. Szóval ezzel indítva nem valószínű, hogy sikeres lesz a férjkeresés, bár mire addig eljut, az még sok idő.

Nagyrészt kinövi
(és 38 éves 2 gyerekes anyukaként szeretem a koreai zenét 😃 rajtam maradt... A gyerekeim meg magyarokat hallgatnak, hát okádnom kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!