Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ekkora tragédia anyámnak...

Miért ekkora tragédia anyámnak, hogy elvesztettem a szüzességem?

Figyelt kérdés

Anyám már évek óta nyaggat, hogy legyen párom, teóriái vannak, hogy biztos van valakim, csak titkolom. Mondjuk nem tudom mi okom lenne titkolni, ha anyám vagy hat éve úgy várja a párkapcsolatom hírét, mint a messiást. Néha random tol egy kioktatást, hogy ne essek teherbe a "páromtól". Mindemellett mániája, hogy mindent tudni akar, amiben én nem működöm közre, mert nem olyan a kapcsolatunk. Azaz a random egyszeri randikat nem említettem, se azt, ha viszonzatlan érzelmeim voltak valaki iránt éppen.

Nekem elég nyomorultul sikerült a szerelmi életem eddig. Kellemetlen randik, viszonzatlan szerelem, stb. Nem vallási/erkölcsi okokból, meg nem azért, mert nem akartam, nem a szüleim szabotáltak. Hanem szimplán így alakult.

Konkrétan az első csókom ittasan egy buliban történt, tavaly. Én ugyanazon a napon vesztettem el a szüzességem. Egyéjszakás volt, nem totál idegennel, hanem haver-haverjával.

Nem bántam meg, jó volt. Úgy voltam vele, hogy ennyi idősen kellemetlen az a szintű tapasztalatlanság, hogy soha semmi senkivel, essünk túl rajta. 22 vagyok, védekeztünk, nem gondolom, hogy ez gáz lenne. Nekem ez a szüzesség inkább egy kellemetlen gát volt az ismerkedésben.

Nyilván nem szaladtam anyámhoz rögtön elmesélni, mert semmi köze hozzá, függetlenül attól, hogy mivel még tanulok, van egy minimálisan függöm tőle anyagilag. Viszont volt egy vitánk. Felcsesztem magam a nyaggatáson, a szokásosnyál tapadósabb, vájkálósabb volt. Én meg hát a fejéhez találtam vágni, hogy amúgy már szexeltem, tudok védekezni. Ezen elindult a háborgás, hogy én eltitkoltam a kapcsolatot, bla-bla-bla-bla... Én meg hát így közöltem nem voltam kapcsolatban. Na azóta áll a bál, hogy mi az, hogy hónapok óta titkolom, EL KELLETT VOLNA MONDANOM NEKI, hogy szexeltem, ráadásul azon is ki van, hogy egyéjszakás volt.

Azóta kerülöm azt, hogy felvegyem a hívásait, meg nem mentem haza az albiból, de egyszer úgyis beszélnünk kell.

Mindenesetre nem értem, hogy mi ezen a tragédia, hogy 22 évesen elvesztettem a szüzességem.

tegnap 19:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
86%

Nehogy már magyarázkodj ennek a horda túlfejlett önérzettel rendelkező karót nyeltnek. Nekik is biztos, ered valahonnan ez a fene sok frusztráció...

Az anyád valószínűleg olyan mentalitású, mint az eddig nyilatkozók jelentős része. Objektív indokot nem fogsz találni a viselkedésére. Van az a réteg, ami nem bírja tolerálni, hogy nem az ő elveinek és prüdériájának megfelelően él a többi ember, hanem másként.

tegnap 21:52
 22/25 Metionin ***** válasza:
77%
Leírtad a kérdésben, anyád mindent tudni akar, na hát ezért van kiakadva. Ettől függetlenül semmi köze hozzá, hogy a felnőtt lánya él-e és hogyan él szexuális életet amennyiben nem hordja haza a pasikat és nem szül oda a nyakára. Sajnos ez az otthonlakós egyetemista élet ilyen, a szülő ugyanúgy kezel mint 12 évesen, te pedig nem tudsz lelépni amíg nincs önálló főállású kereseted. Ki kell bekkelni valahogy amíg költözhetsz.
tegnap 21:52
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Az anyukáddal az a baj, hogy kontrollmániás. Olyanba üti az orrát, ami nem rá tartozik.

Mondd meg neki, hogy ne a te szexuális életeddel foglalkozzon, hanem a saját életével. Már nem a 100 évvel ezelőtti világ van, amikor a felnőtt lány szüzessége a család közügye volt.

Valami nagyon nem stimmel azokkal a szülőkkel, akik kényszeresen foglalkoznak a felnőtt gyerekük nemi életével.

Gondolom, más dolgokba is beleszól, irányítani akar. Építsd le.

tegnap 22:49
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
22.: Azért normális szülők, ha a felnőtt gyerek velük is él, nem kezelik 12 éves módjára.
tegnap 22:50
 25/25 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a szüzesség érték marhaságot. És ugyan mit ér? Baromi sok kellemetlenséget, azt. Igaza van a kérdezőnek abban hogy az ő korában ez már korlátozza az ismerkedési lehetőségeket.

Én párkapcsolatban vesztettem el, szerelmes voltam, mégis legszivesebben inkább elfelejtenem. Fájt, bénáztunk, a srác is szűz volt, egyszóval szar volt. Lfsz értéke sincs ennek.

A szex amúgy jó dolog és egy testi szükséglet, mint az hogy pisilj. Miért kellene akkor sanyargatni magunkat azzal hogy tartogassuk? Miért jó az ha a szerelmeddel éled meg a fájdalmat és a benazast? Semmi értelme nincs.

Aki vallási vagy akármilyen meggyozodes miatt akarja, az csinálja, de ettől még nincs joga elitelni másképp gondolkodokat, sőt felsőbbrendű vagy jobb se lesz senkinél.

Kérdező, ahogy írták, anyad kontroll mániás. Mond neki hogy semmi köze a szexuális életedhez és kész.

ma 05:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!