Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ekkora tragédia anyámnak...

Miért ekkora tragédia anyámnak, hogy elvesztettem a szüzességem?

Figyelt kérdés

Anyám már évek óta nyaggat, hogy legyen párom, teóriái vannak, hogy biztos van valakim, csak titkolom. Mondjuk nem tudom mi okom lenne titkolni, ha anyám vagy hat éve úgy várja a párkapcsolatom hírét, mint a messiást. Néha random tol egy kioktatást, hogy ne essek teherbe a "páromtól". Mindemellett mániája, hogy mindent tudni akar, amiben én nem működöm közre, mert nem olyan a kapcsolatunk. Azaz a random egyszeri randikat nem említettem, se azt, ha viszonzatlan érzelmeim voltak valaki iránt éppen.

Nekem elég nyomorultul sikerült a szerelmi életem eddig. Kellemetlen randik, viszonzatlan szerelem, stb. Nem vallási/erkölcsi okokból, meg nem azért, mert nem akartam, nem a szüleim szabotáltak. Hanem szimplán így alakult.

Konkrétan az első csókom ittasan egy buliban történt, tavaly. Én ugyanazon a napon vesztettem el a szüzességem. Egyéjszakás volt, nem totál idegennel, hanem haver-haverjával.

Nem bántam meg, jó volt. Úgy voltam vele, hogy ennyi idősen kellemetlen az a szintű tapasztalatlanság, hogy soha semmi senkivel, essünk túl rajta. 22 vagyok, védekeztünk, nem gondolom, hogy ez gáz lenne. Nekem ez a szüzesség inkább egy kellemetlen gát volt az ismerkedésben.

Nyilván nem szaladtam anyámhoz rögtön elmesélni, mert semmi köze hozzá, függetlenül attól, hogy mivel még tanulok, van egy minimálisan függöm tőle anyagilag. Viszont volt egy vitánk. Felcsesztem magam a nyaggatáson, a szokásosnyál tapadósabb, vájkálósabb volt. Én meg hát a fejéhez találtam vágni, hogy amúgy már szexeltem, tudok védekezni. Ezen elindult a háborgás, hogy én eltitkoltam a kapcsolatot, bla-bla-bla-bla... Én meg hát így közöltem nem voltam kapcsolatban. Na azóta áll a bál, hogy mi az, hogy hónapok óta titkolom, EL KELLETT VOLNA MONDANOM NEKI, hogy szexeltem, ráadásul azon is ki van, hogy egyéjszakás volt.

Azóta kerülöm azt, hogy felvegyem a hívásait, meg nem mentem haza az albiból, de egyszer úgyis beszélnünk kell.

Mindenesetre nem értem, hogy mi ezen a tragédia, hogy 22 évesen elvesztettem a szüzességem.

tegnap 19:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
22%

Attól, hogy x éve is voltak hlyék, még nem követendő példa..

Ahogy a szülő letojása sem követendő példa - hiába trendi manapság.

tegnap 20:29
 12/24 anonim ***** válasza:
74%
Megint lehet a noi nemet szidni, hogy a tinilanyok krvak, es a tobbi. Valaki bedobta mar a kulcs-kulcslyuk sztorit, vagy a csizmasat?🤡
tegnap 20:30
 13/24 anonim ***** válasza:
7%

"Ránézel egy gyerekre, és a prostitúció jut eszedbe."

Egy gyerekről nem.

De ha az kvának van felöltözve és nem gyereknek, akkor azért elgondolkodik azon az ember, hogy milyen szülei lehetnek és milyen példát mutathatnak neki vagy egyáltalán hogy engedhetik így el...

tegnap 20:31
 14/24 anonim ***** válasza:
84%

"Ez a haver haverja meg majd szépen kibeszéli a csajt a háta mögött, hogy milyen könnyen kapható."

Ezzel a logikával a haver haverja is könnyen kapható, akit majd jól ki lehet beszélni a háta mögött.

Na persze ha pasi tesz ilyet, akkor őt a magadfajták menő csávónak tartják, de ha nő, akkor mindjárt rámondjátok, hogy milyen olcsó r.banc.

tegnap 20:39
 15/24 anonim ***** válasza:
24%

Az mondjuk szintén elszomorító, hogy az ne menjen a gyerek közelébe, aki próbálja észhez téríteni, de aki meg akarja dgni, az nyugodtan tegye, hiszen kell neki egy kis élvezet és hogy milyen jól tette a kérdező is, hogy részegen összefeküdt a haver haverjával, ugye?!

Most vagy nem megy a szövegértelmezés, vagy tényleg ennyire nyomi már az emberiség vagy csak itt egyes hozzászólók.

Mind1!

Ha egy fiatal is elgondolkodik azon, hogy talán mégsem tekinti magát szemetesnek és még fontosnak tartja az őszinte érzelmeket, akkor már megérte hozzászólnom.

Aki érti, érti, aki meg nem, azon már nem lehet segíteni, sajnos!

Jó szórakozást!

tegnap 20:40
 16/24 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
80%

Anyádnak semmi köze a szexuális életedhez. Nem tartozol beszámolóval.

Amikor rákérdez majd, nyugodtan megmondhatod ezt neki. Semmi köze hozzá. Pont.

tegnap 20:42
 17/24 anonim ***** válasza:
9%

Nem szerencsés dolog részegen a haver-haverjával veszíteni el a szűzességet, de még a részeg első csók sem. Érzelmi igényeid nincsenek?

Többre tarthatnád magad! A jövőben ilyesmire is gondolj.

tegnap 20:57
 18/24 anonim ***** válasza:
52%

Ha egy nő szemetes,akkor egy ferfi is.Nem mintha azok a férfiak különbek lennének,akik komoly kapcsolatot hazudnak,közbe szarba se nézik a nőt.

A szexhez mem kell szerelem.A férfiak nagy része nem is ért hozzá.Semmi rosszat nem csinált a kérdező,az anyja a hülye,foglalkozzon magával.

Semmi baj nincs azzal,hogy lefeküdt egy fiuval.

tegnap 21:00
 19/24 A kérdező kommentje:

#1 Nyilván teljesen megoldható, hogy ne beszéljek anyámmal. Vicces vagy.

Egyrészt csak olyan 80 százalékban tudom eltartani magam egyetem mellett. Bizonyára nem működőképes az, hogy én nem szólok hozzá, ő meg hozzám vágja a pénzt, hogy hó végén is tudjak enni. Másrészt meg egy csomó cuccom otthon van, ha nem is lenne szükségem a segítségére, akkor is minimum akkor szóba kéne állnom vele, ha elviszem a cuccaim.

És ezek csak a "praktikussági" okok, amin felül van pár egyéb, ennél érzelmibb okom nem tervezni a kapcsolatmegszakítást.

#3 Én nem gondolom, hogy elpocsékoltam. Akkor lett volna pocséklás, ha elvi oka lett volna a szüzességemnek, és úgy megyek bele ebbe. Nekem nem volt elvi okom arra, hogy szűz legyek, azért voltam szűz eddig, mert így alakult.

#4 Nem találkoztam azzal a jelenséggel tizenévesen, amiről beszélsz.

Mellesleg nem külső nyomás volt, hogy jujj, barátnős estéken nem tudok hozzászólni a szexualitáshoz tapasztalat híján. Vannak testi szükségleteim, meg akartam élni, ennyi.

Ismerkedésben meg olyan szinten igenis gát, hogy ez egy fontos infó. Ennyi idősen a többség már nem szűz, várja, hogy azért pár héten belül legyen valami, még akkor is, ha komoly szándéka van. Ha az elején kommunikáltam, hogy ez van, akkor hamar átcsapott az egész a másik fél részéről egy kellemetlen fetisizálásba, hogy hú-ha szűz nő, és nem egy ilyen volt. Ha nem kommunikálom le, akkor meg nem érti a másik fél, hogy mi a fenéért haladunk ilyen lassan, és akkor azért van vége. Szintén, volt már.

"Mi lett volna, ha teherbe esik a kérdező? Abortusz?"

Igen, képzeld el, ha teherbe estem volna, akkor abortusz lett volna.

De akkor is ez lett volna, ha párkapcsolatban szexeltem volna, és úgy estem volna teherbe. Mert ugye úgy is teherbe lehet esni...

Nem akarok gyereket, és ha akarnék se lenne aktuális nappali tagozatos hallgatóként, kis random diákmelós tapasztalatokkal, meg nulla egzisztenciával.

"Örüljön neki, hogy most épp megúszta! De lehet, hogy legközelebb nem lesz szerencséje."

Milyen épp, hogy megúsztam, ember? Védekeztünk. A koton felhúzása, meg a fogamzásgátló szedése nem hiszem, hogy betudható szerencsének.

#10 Nem tudom, hogy hogy jönnek ide a tinik, amikor 22 vagyok.

Nem gondolom, hogy ennyi idősen korai lett volna szexelni.

Gáznak nem gáz szűznek lenni, de én azért voltam csak szűz, mert nem volt párom, mert nem jött össze a kapcsolat. Ennyi idősen "léci" had akarjak már szexuális életet élni úgy, hogy azt nem kizárólag a saját kezemmel teszem, és ne az legyen már az alternatíva, hogy vannak segédeszközök. :D

tegnap 21:03
 20/24 A kérdező kommentje:

#17 Ha még évekig nem találkozom valakivel, aki az érzelmi igényeimnek is megfelel, és ezért még évekig nem lesz kapcsolatom, akkor meddig kellett volna szűznek maradnom? 30 éves koromig? 40 éves koromig? Halálomig? Halálom után azért lehetett volna egy szép napja egy random nekrofilnak, vagy még holtan is önérzeti kérdést kéne csinálnom ebből?(Jó, ez morbid túlzás)

Nem volt egyikünk sem totál részeg, csak ittas. Semmi nem esett ki.

Nem gondolom, hogy túl nagy jelentősége, vagy értéke van az első csóknak, első szexnek. Első alkalom, bénább az ember, ennyi. Szerencsésebb egy megértő partner, és nyilván megértőbb egy olyan ember, akivel vannak érzelmek.

A pasival nem volt gond, normális volt, türelmes volt, jó is volt vele. Ennyi.

tegnap 21:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!