Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz lány és nevelőapa...

Kamasz lány és nevelőapa közti konfliktusban kinek van igaza ?

Figyelt kérdés

A lányom 14 éves, az apukájától 6 éves korában váltunk, ő egy anyagilag jól rendelkező, de nárcisztikus személyiség volt, ami röviden annyit jelent,hogy " ha nem azt csinálod amit mondok akkor megvonom az anyagiakat és el lehet menni oda ahova akartok " így neveltem fel 2 gyereket ( akik ma már felnőttek ) 25 évig tartottam ki, aztán besokalltam, és váltunk.Habár ő ezt sem tűrte el, évekig nem hagyott békén...de ez már egy másik történet.Szóval közben találkoztam a mostani párommal aki az ellenkezője a volt férjemnek, ő egy visszahúzódó, csendes ember.Nehezen oldódik fel társaságban, és mivel gyereket nem nevelt így nem is igazán tudja hogy hogy kell..sőt nem is szól bele, és ezt egyedül intézem és nekem így pont jó. Annyi van vele probléma, és ez a kérdésem, hogy a gyerekkel hüyéskedni szokott olyat,pl van egy fiú aki tetszik neki,és a fiú nevével szórakozik,hogy a lányomat elnevezi annak a fiúnak a nevével de csak ilyen viccesbe megy, pl : joci maci, vagy jóska,te jóska mizu , vagy sancika mancika mi a helyzet, vagy AC milan ,...szóval így szokott hülyéskedni. A lányomat ez zavarja ( nyilván ezt csak itthon ha 3 vagyunk ) mondtam már a páromnak, de ő meg ilyen, ez a mindenkit elnevezős fajta, és nehezen változtat ezen ( az apja is ilyen ) de ez szimplán szeretetből szól így mert nem tud másképp közeledni. Nem öleli meg nem puszilja meg,( mert ő annyira visszahúzódó) viszont mindent megvesz agyereknek,azt nézi,hogy a gyerek hova akar menni nyaralni és oda akar ő is, a barátnőit viszi hozza hozzánk ha kell...stb.

Nekem meg már az életem rámegy erre a rettegésre, mert alig vártam hogy 26 év után ne rettegésbe éljek...

ma 06:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
Nem, ez nem a szeretetről szól. A pasi egy kretén.
ma 06:34
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
A gyereknek.
ma 06:40
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

Tehát cikizi a lányodat. Kérésre nem hagyja abba, és te magadban önigazolsz, hogy de hát a pasinak az apja is ilyen vicces.

Szerinted akkor ki az akinek igaza van?

Tulajdonképpen a párod bullyingolja a lányodat. A következő lépés mi lesz? A külsejét fogja cikizni?

ma 06:48
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,ez megerősítés volt.
ma 06:50
 5/14 anonim ***** válasza:
25%
Senki ek nincs igaza, nevetséges mindenki a történetben. A lányod ha nem reagálna a becenevekre, gyorsan abbamaradna. A férjed felnőhetne, te meg kiszállhatnál az ovis műbalhéból
ma 06:53
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen, műbalhé...de nem az...segítséget kértem.
ma 06:55
 7/14 anonim ***** válasza:
46%
Igen, műbalhé, ha csak ennyi a probléma. Hogy ezen neked mi a jó eget kell rettegni, azt fel se tudom fogni. A gyereked tudná ezt megoldani: elengedi a füle mellett az egészet, konkrétan nem reagal, ha nem a saját nevén szólítja, vagy ő is valami hasonló becenevet ad neki. Ennyi.
ma 06:58
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
7, kívánok neked egy hasonló embert a családba.
ma 06:59
 9/14 anonim ***** válasza:
34%

8

Köszi, van ilyen: a gyerekem. Hidd el, ha nem figyel rá senki, nem olyan vicces és abba hagyja.

ma 07:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen rettegés?
ma 07:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!