Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Esetleg tud nekem ebben...

Esetleg tud nekem ebben valaki segiteni,hogy mi tevo legyek?

Figyelt kérdés
Az a probléma,hogy van egy kisfiam most 6 éves,3 éve van az apjával. Ez úgy történt,hogy Németországból Portugáliába költöztünk de nekem haza kelett mennem Magyarországra mert apukám haldoklott es jogositványt csinálni ami nem az én ötletem volt). Kicsit elhuzodott a jogositvány mert folyamatosan megbuktam a vizsgákon, és mindegy egyes bukas után hívtam a gyerek apját sírva, hogy ez nekem nem megy! Vissza szeretnék menni hozzájuk Portugaliába. De minden alkalommal nemet mondott,hogy márpedig jogosi nélkül nem megyek oda . Itt kezdödött minden problémánk. Egy idő után feltűnt,hogy egyántalan nem keres. És rákérdeztem,hogy ennek mi az oka?! Hát én hülye vagyok menjek el pszichiatriara kezeltessem magam orvossal stb. Felhivtam és mondtam neki,hogy kifizetem a repcsi jegyet jöjjön el Magyarországra a gyerekkel. Az hagyján hogy nem jött de lehordott mindennek. Aztán egyre kevesebbet telefonált én meg egyre jobban veazekedtem emiatt vele,hogy látni akarom a gyerekemet de rám csapta a telefont vagy letiltott. Addig fajult sajnos,hogy rákelett küldenem a rendöröket mert heteking nem telefonált sms re nem válaszolt. Aztán végül mindig megbeszéltük nagyjából a dolgokat én mondtam neki,hogy nem fogok ennyit vitázni stb ő meg megigérte hogy többet fog keresni ami persze soha nem így sült el. Aztán végre a sokadik próbálkozás utan sikerült a jogositvány. Nagyon boldog voktam hogy végre haza mehetek. Boldogan hívtam hogy megyek haza, persze a telefont nem vwtte fel. Ezert kb 4x hivtam 1óra alatt. Miután felvette olyan modón leteremtett,hogy köpni nyelni nem tudtam. Végül én is szóhoz jutottam és közöltem vele hogy akkor megyek végre haza mert sikerült a vizsga. Mondta,hogy ne menjek mert nem tusok portugálul nem lenne munkám és nem tudna eltartani. Én meg elkeztem vele a torkom szakadtából üvölteni,hogy mégis mi a faszról beszélsz? Hogy gondoltad ezt nem ezt beszéltük meg hát együtt vagyunk a parod vagyok és ott a gyerekwm veled te micskos szardarab. Nagyon össze vesztünk. És csak azért is kimentem de haza küldött a ruháimmal együtt. Azóta már külön mentünk mert persze,hogy becsajozott kint és ezért nem akarta,hogy kimenjek. És már teljesen káosz minden folyamatosan fenyeget hogyha nem küldök neki pénzt nem láthatom a gyerekem !!! De persze a gyerek az mamájánál alszik hetfőtöl péntekig mert őolyan műszakban dolgozik hogy nem tudja ellátni a gyereket! Tehát ő mi jogon követel tőlem egyántalán bármit is? Ebből is megy a vita mert nem vagyok neki hajlandó pénzt küldeni! csak a A gyerek mamájának küldök havonta 300 és csomagokat szoktam feladni eleg drága cuccokkal. Folyamatosan én repülök Portugáliába mert ő nem hajlandó ide jönni. (Egyszerűen annyira elutasitó semmiben nem lehet megeggyezni vele Ha ott vagyok akkor is több száz erurot költök el a gyerekre meg ételre mert ilyenkor nem akarok hotelt fizetni mert az is drága ezert ott szoktam lenni náluk de a hütő állandóan üres . A lakás tiszta retek! Marmint az apuka lakásában ahol a gyerek csak szombat vasarnap alszik kivétel ha ott vagyok mert akkor minden percet velem tölt. Ilyenkor bevásárolok takaritok. Ilyenkor azt is elvárja a kedves apuka hogy az autóját is megtankoljam gázpalackot vegyek mert különben én vagyok a világ leggusztustalanabb nője.. A kisfiammal állandóan problema van az iskolában mert agressziv! Amit nyilván nem tőlem tanult! Könyörögtem neki hogy akkor legalább költözzön vissza a gyerekkel ide németországba , így egyszerűbb lenne mind hármunk számára ! De nem hajlandó bele menni! Kisajatitotta az én kicsikémet csak saját magának. A gyereket nem tanitaja németül csak portugálul . Pedig nem így beszéltük meg. Folyton a gyámhivatallal és a bírósággal fenyeget azzal ,hogy fel fog jelenteni mert nem küldök pénzt Mondtam neki csak tessék. Nyugodtan akkor legalább rájössz hogy ez nem igy mükődik ahogy te azt elkepzelted küldjek a pénzt neki mint valami hülye,hogy kint a kurvájával eltapsolja? Azt már nem! Ilyen nincs! Közöltem vele akár tetszik neki akár nem akkor is elhizom nyáriszünetbe a fiamat mert jogom van hozzá. . De azt mondta hogy nem fogja alá irni a papirt,hogy felszaljon velem a gépre és ráadasul még fel is fog jelenteni emberrablasért stb. De persze a nyomorék kutyának nincs arról bírosági végzése hogy esetleg ő gyakorolná a felügyeleti jogot 100%ban. Magyarországon próbáltam feljelentést tenni de a rendörségn bíroságon, gyámügyön elkültek segítség nélkül. Nemzetközi ügyvédekkel beszéltem meg a lisaboni magyar konzulátussal ,és a portugál konzulátussal is de egyszerűen senki nem tudott segiteni. Azt mondták hogy a legutolsó közös lakcimünk szerinti országban kell feljelentést tennem! Oke ! Vissza költöztem Nemetországba ami megint nem volt egyszerű De itt nem tudok egyenlőre lépni mert céges lakásban lakom. Már van félretett pénzem már csak egy keves hiányzik az albérlethez. Ha az megvan utánna szeretnem elinditani a pert. Mit gondoktok erről az egeszről? Én nagyon szeretem a kisfiamat. De az apja ellenem beszéli. Azt mondja hogy felejtsem el h van fiam stb. Meg lefenykepezi a beszelgeteseinket es fenyeget vele higy feljelent mert megfenyegetem h lefogom szurkálni stb. Kerdem én? Tényleg hülye vagyok? Vagy más édesanya is fenyegetőzne olyan dolgokkal amit nyilván nem fondol komolyan vsak az ideg beszél belőe? Mert szerintem igen. Hogy is tudnék normáliasan vele beszélni ezek után? Hülyének nézett, megcsalt, átvert Mert milyen jó lesz nekünk portugaliaban… De épp az ellenkezője történt. Ha vissza mehetnék az időbe biztos nem mennék bele,hogy költözzünk oda. Ő egyébként portugál származású.

#gyerek #per #Elhelyezes
jan. 31. 16:01
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
10-es, hogyhogy mire vár, hát leírta, hogy még lakni se tudja hova vinni a gyereket, mert munkásszállón van, csak nem értem, akkor miért pampog meg mit akar?
jan. 31. 17:45
 12/46 anonim ***** válasza:
0%
Kamu
jan. 31. 17:58
 13/46 anonim ***** válasza:
93%
Nem csoda hogy ennyi ideig tartott a jogsi megszerzése...
jan. 31. 17:58
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
Szóval 3 év alatt nem jött össze annyi pénzed munkásszállón lakva, hogy kivehess egy albérletet és magaddal vihesd a gyereket? Mese.
jan. 31. 18:13
 15/46 A kérdező kommentje:
Jaj milyen sok okostojas van itt. Koszonom a sok negativ kommentet. Rohadtul nem erdekel hogy mit gondoltok. Nem hagytam el a gyerekemet az apja akarta hogy jogsim legyen, portigaliaba nem tudtam volna megcsinalni mert nem beszélek portugalul. De igen konnyu mas feje folott palcat torni. 🙂 es talan azert tartott ennyi ideig mert alapbol sok volt rajtam a nyomas. De mindegy ennek ellenere en akkor is el fogom indittani a pert. Koszonom a valaszokat . 🙂
jan. 31. 18:13
 16/46 anonim ***** válasza:
75%
Indítsad, úgyse kapod meg a gyereket. Szerencsére. Ilyen anyával élni, te jóég 😂😂
jan. 31. 18:17
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

"az apja akarta hogy jogsim legyen"

És akkor mi van, ha azt akarta. Nem a főnököd. Mondhattad volna neki, hogy nem.

jan. 31. 18:18
 18/46 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ennek a gyereknek az apjánál jobb helye van. Az anyja a jelek szerint nem csak ostoba, mint a sötét éjszaka, de rendkívül mocskos szájú is, és még csóró is. Milyen dolga lenne nála annak a gyereknek?
jan. 31. 18:25
 19/46 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen buta nőt, te jó ég...Jobb is, ha a gyerek az apjánál marad.
jan. 31. 18:25
 20/46 A kérdező kommentje:
19. Igen. Csunyan beszélek sőt ajaj. En vagyok a csoró? Hát nem is tudom, az apuka tolem kereket 2 eurokat mert egy doboz cigit nem tud maganak venni. 🤣🤣🤣 Mi keresni valoja lenne nalam? Gondolod a gyerekel igy beszélek? Hagyjal mar a hulyesegeiddel.
jan. 31. 18:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!