Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy szülő nem érzi kellemetlen...

Egy szülő nem érzi kellemetlennek mások előtt, ha a gyereke megszakítja vele a kapcsolatot, mert kontrollmániás, bántalmazó, akármilyen?

Figyelt kérdés

Szóval nyilván egy valóban bántalmazó, rossz szülő sosem fogja beismerni azt, hogy igen, folyamatosan cseszegettem a gyerekem, kritizáltam, nem adtam neki szeretetet, irányítani akartam minden percét, rajta vezettem le, hogy sz*r az életem, úgyis azt fogja gondolni magáról, hogy ő jó szülö volt, csak a gyerek hálátlan.

Na de ismerősők, szomszédok előtt nem ciki neki, ha a gyereke nem tartja vele a kapcsolatot? Hogy össuefut valakivel, aki megkérdezi, hogy van a gyereke, hát latta Facen, hogy unokája született, ilyesmi, ő meg all ott, hogy 5 éve nem beszélt a gyerekével, unokáját nem ismeri.

jan. 31. 08:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%

A nárcisztikus emberek mesterei az önámításnak és hazugságoknak. Nyilván idővel mindenki átlát rajtuk, de ettől még hazudni fognak.

Nekem egyik ismerősöm súlyosan nárcisztikus. Ingyenes közösségi programokat szervez amire bárki szabadon elmehet.

Aki valamilyen okból szembekerül vele, az pedig utána megkapja, hogy hálátlan kutya. Én is megkaptam, hogy "oda szarok ahonnan enni kapok" csak mert nem értettem valamiben egyet az illetővel. Azóta is mindenkinek azt mondja, hogy én vagyok a szar szemét.

jan. 31. 18:37
 22/27 anonim ***** válasza:
82%

Az én anyám biztosan nem.

Mindenkinek előadja a saját

verzióját és sajnáltatja magát

úgy adja elő a történetet ha

kérdeznék hogy ő jöjjön ki

belőle jól. Engem meg elhord

mindennek mindent meg tesz

hogy engem állítson be a rossznak.

Mert amióta én el mentem

állítása szerint őt " mindenki

sokkal jobban szereti. "

Szerintem az esetek többségében

ez van hogy a szülő a gyereket

állítja be rossznak.

jan. 31. 20:39
 23/27 anonim ***** válasza:
87%

Az én anyám is így reagált. Ő "nem tehet semmiről. Neki csak el kell szenvednie az én viselkedésemet."

Az én "viselkedésem" pedig az volt, hogy meg mertem vele szakítani minden kapcsolatot. Előbb kellett volna.

febr. 1. 08:19
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Maga a gondolat is furcsa. Hát ennyire csak ismeritek őket. Olyan ember aki még életében nem hibázott, szívét-lelkét kitette a családjáért, csak a gyerekének élt, hogyan gondolná, hogy ő tehet a hálátlan gyereke viselkedéséról? Ha nem lenne mindebben biztos, már rég változtatott volna a magatartásán. Nem-nem. A halálos ágyán is tudja majd, hogy ő jó ember, egy áldozat. Gondolhatod Marikám, milyen ez nekem...
febr. 1. 08:30
 25/27 anonim ***** válasza:
65%

15-ös, de nem kell idehozni a hálátlan gyerek témát, mert nem erről szól a kérdés.

Ha nem tudsz arra válaszolni, nem kötelező offolni.

Te teljesen mást írtál, jöttél rögtön "de a gyerek is lehet szar" - senki nem mondta, hogy nem, de a kérdéshez semmi köze.

febr. 1. 09:03
 26/27 anonim ***** válasza:
66%
Mondjuk én kíváncsi lennék, hogy anyám, (aki maga szakította meg a kapcsolatot velünk) mit marketingel kifelé, ha megkérdezik mi van a lányával, meg az unokájával.
febr. 6. 13:39
 27/27 anonim ***** válasza:
Mesélek egy igaz történetet. Anyám és a féltestvérem egy utcában laknak. Több mint 30 éve nem beszélnek. Anyám szerint ő nem bántotta a bátyám. (...) El van mondva minden hálátlannak... Nővéremet szintén elűzte (bár neki hiányzik az anyja, csak anyám nem kíváncsi rá). Velem is megcsinálta a maga történetét, és már olyan szinten egyedül van, hogy nincs ki előtt kamuzni. A szomszédnál az a sztori messze költöztünk, apám meg lelkizsarolasban van, hogy én nem vagyok érdekes, de az unokát elszakítottam tőlük. Arról nem szól a fáma, hogy ő is akkor hívott ha kellett valami, unokát egy évben 1* látogatta meg...
febr. 6. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!