Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet hogy nem jó kategóriát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy nem jó kategóriát választottam ehhez a kérdéshez! De ti mit éreznétek ha a párotok azt mondaná nektek hogy van egy 10 éves gyereke , amiről eddig semmit sem tudott, és tőled pedig van 4 gyereke?

Figyelt kérdés

#család #4közösgyerek #1nemközösgyerek
tegnap 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Igen zavaros, amit írsz!

A párodnak honnan lett hirtelen egy tíz éves gyereke, meg nem tudta, hogy veled közösen van négy???

tegnap 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk nem mindegy, hogy a mostani kapcsolat mióta áll fenn. Ha a most felbukkant, előző kapcsolatból származó gyerek 10 éves, akkor elég picik még a 4 saját vagy van iker is köztük. Így nyilván nem lenne őszinte a mosolyom, de ha nem a mostani kapcsolat alatt egy másiktól van, akkor nem annyira gáz, bár kétségtelenül megingatná a bizalmat.
tegnap 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Baromira nem örülnék.
tegnap 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező arra gondol szerintem , hogy van 4 közös gyerekük, és emellett kiderült, hogy van egy eltitkolt 10 éves gyereke is a párjának.
tegnap 21:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az érzéseim elsősorban attól függnének, hogy eleve nem is tudta eddig, hogy van egy gyereke, vagy tudta, csak sose érdekelte a sorsa.
tegnap 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Így van attól függ, valóban csak most tudta meg, hogy van egy már 10 éves gyermeke vagy eltitkolta? Nyilván, ha az utóbbi, akkor elgondolkoznék ismerem-e ténylegesen a páromat egyáltalán. Ha nem tudta, nyilván ez egy nehéz helyzet, hirtelen megtudni neki is, hogy a semmiből lett egy 10 éves fia és lemaradt a kiskoráról stb. Mellette kell lenni.
tegnap 21:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Minden attól függ, hogy amikor a 10 éves gyermek fogant, akkor ti egy pár voltatok-e már.

Most feltételezzük azt, hogy nem, és én egyértelműen úgy értettem, hogy erről a gyermekről ő is most szerzett tudomást. Ez esetben mindenben támogatnám, mert nagyon nehéz ez most neki lelkileg. Arról nyilván nem tehet, ha az anya nem árulta el neki, hogy terhes, sőt eddig titkolta a gyermeket is.

Persze a kérdés az, hogy mit éreznék, hát... nyilván nem repesnék a boldogságtól. De ha már - akárhogyan is, mert az nem derült ki a kérdésből, hogy véletlen jutott tudomására, vagy szándékosan szembesítette most vele a volt párja - kiderült, és mindkét fél nyitott rá, én bármennyire nehéz is, és bonyodalmakat okoz, támogatnám, hogy apaként tartsa vele a kapcsolatot. És kifejezett megértéssel lennék irányába ebben a lelkileg igen nehéz helyzetében.

ma 08:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Szemetlada kert az elso gyereke nem erdekli.
ma 11:36
 9/9 anonim ***** válasza:
8-as: ha eddig NEM TUDOTT a gyerekröl, akkor hogy érdekelhette volna
ma 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!