Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy nem jó kategóriát választottam ehhez a kérdéshez! De ti mit éreznétek ha a párotok azt mondaná nektek hogy van egy 10 éves gyereke , amiről eddig semmit sem tudott, és tőled pedig van 4 gyereke?
Igen zavaros, amit írsz!
A párodnak honnan lett hirtelen egy tíz éves gyereke, meg nem tudta, hogy veled közösen van négy???
Minden attól függ, hogy amikor a 10 éves gyermek fogant, akkor ti egy pár voltatok-e már.
Most feltételezzük azt, hogy nem, és én egyértelműen úgy értettem, hogy erről a gyermekről ő is most szerzett tudomást. Ez esetben mindenben támogatnám, mert nagyon nehéz ez most neki lelkileg. Arról nyilván nem tehet, ha az anya nem árulta el neki, hogy terhes, sőt eddig titkolta a gyermeket is.
Persze a kérdés az, hogy mit éreznék, hát... nyilván nem repesnék a boldogságtól. De ha már - akárhogyan is, mert az nem derült ki a kérdésből, hogy véletlen jutott tudomására, vagy szándékosan szembesítette most vele a volt párja - kiderült, és mindkét fél nyitott rá, én bármennyire nehéz is, és bonyodalmakat okoz, támogatnám, hogy apaként tartsa vele a kapcsolatot. És kifejezett megértéssel lennék irányába ebben a lelkileg igen nehéz helyzetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!