Ilyen esetben elmondanátok a szüleiteknek hogy felmondtatok a munkahelyeteken?
Ahhoz hogy értelmezhető legyen a kérdés muszáj elmondanom, hogy olyan gyerek voltam akinek mindig megmondták hogy mit kell csinálnia, a szüleim sokat vártak el tőlem én pedig igyekeztem megfelelni az elvárásaiknak, sosem az alapján döntöttem hogy én mit szeretnék, hanem hogy ők milyennek akarnak látni. Egy nagyon nívós egyetemet végeztem el, később rájöttem hogy ezt is csak azért mert belém nevelték, hogy a presztízsre szükség van.
Na lényeg a lényeg arra is rábeszéltek, hogy hol kezdjek el dolgozni és egyik szülőm egy elég nagy protekcióval bejuttatott. Én igazából nem érzem rosszul magam a munkahelyemen, de nagyon frusztrál hogy ez megint nem az én saját döntésem volt és fel se vettek volna protekció nélkül (ezt éreztette velem az igazgató is).
Tudom hogy nagyon nevetségesnek tűnik hogy felnőttként itt tartok, de szeretnék ezen változtatni. Van 1 B tervem amit szívesebben csinálnék viszont a szüleimnek az megint nem tetszene, ebben biztos vagyok. Nem tudom, hogy elmondjam nekik, mert végülis ők juttattak be…elég hülyén jön ez ki.
Nem mondanék fel és mondanám el, amíg nincs másik, mert a leírtak alapján nem bírnád a lelki terhet, amit a munkakeresés és a szülők - részben jogos - kritikája együtt jelent.
A #6-os marhaságaira meg ne hallgass. Soha sehová nem volt protekcióm.
Ez egy nagyon fontos lepes az onallova valasod utjan, de ha megengedsz egy tanacsot, ne hirtelen felindulasbol lepj, hanem tervezd meg alaposan, es ne szurj ki magaddal.
Ha jol ertem, van egy jonak mondhato allasod, ami jo referencia lehet barhol. De nagyon nem mindegy, mennyi ido utan, es milyen korulmenyek kozott jelentkezel mashova. A "tanuloido" mindenhol elvaras, a munka osszetettsegetol fuggoen ez akar 2-3 ev is lehet. Celszeru legalabb egy evet eltoltened itt a valtas elott, hogy tapasztalatod legyen, es csak utana jelentkezni mashova. Azt is ugy, hogy elobb palyazni, es csak utana felmondani.
Tobbek kozott HR szakiranyu kozgazdasz vagyok, ha van kerdesed, privatban szivesen valaszolok. (Nem irok penzert oneletrajzot, mielott felreertened. 😀)
Leírtad hogy nem rossz hely. Innentől kezdve gyerekesnek gondolom a felmondást. Mégis minek? Azért hogy elmondhasd te döntöttél?
Annyi lehetőséged van dönteni még ezutàn is.
Nagyon sok helyre ismerős által lehet bekerülni.
Én azt mondom nem rosszak a szüleid. Elvégeztettek veled egy jó egyetemet, hiány szakmád van, munkahelyed. Ez a tipikusan nincs problémám az életben akkor csinálok.
Jó nagy hülye vagy ha a szüleid miatt mondasz fel.
Ha keresel munkat elobb, es UTANA mondasz fel, akkor a szuleid se hiszem, hogy problemaznanak ezen.
De ha felmondasz es a nagy semmi var rad jelenleg, raadasul meg eltartani is nekik kell, ne csodalkozzal, ha annyira nem lesznek boldogok.
8-as
"Nem tudom miért lettem lenegatívolva, amikor ő maga vallja be, hogy protekció révén van ott, ahol.
De ok, akkor a funkcionális analfabétákat cserébe én is viszonzom ezzel a gesztussal. XD"
Nem voltál képes megkérdezni, de azért nagyon-nagyon szívesen válaszolok! :) Azért lettél lepontozva, mert egy olvasni képtelen agyhalott majom vagy, és nem a kérdésre válaszoltál, hanem gusztustalan módon ugatni, hisztizni, másokat fröcsögő szájjal sértegetni jöttél ide, mert a saját életed szar és itt éled ki magad. XD
Egyébként fogalmad sincs, hogy ki pontozott le, szóval szerencsére viszonyozni nem tudod, mivel ilyen funkció az oldalon NEM LÉTEZIK! :D
Az analfabéta pedig, ahogy már mondtam, te vagy. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!