mi még a 10 évest sem hagytuk egyedül a kórházban (eltörte a kezét és műteni kellett).. még éjszakára sem... őszintén szólva azt nem értem, miért hagytad ott éjszakára... én ebben helyzetben 24 órában vele lettem volna... anyósom kapja be mit gondol..
jan. 22. 22:43
13/30 A kérdező kommentje:
Sajnos éjszakára nem tudtam ott maradni mert a férjem hajnali 3 órakor indul dolgozni és van egy kisebb tesó akit reggel oviba kellett vinni. Segítségünk nem volt.
jan. 22. 22:48
14/30 anonim válasza:
Ezen nem érdemes összeveszni, nem vagytok azonosak érzelmi beállítódás tekintetében. Ő kevésbé aggódó, számára tökéletesen megnyugtató, hogy a gyerek hozzáértő egészségügyisek felügyelete mellett van. Te meg túlaggódó vagy, holott racionálisan nyilván tisztában vagy attól, hogy nem a te jelenlétedtől gyógyul meg a gyerek. Netán még meg is ijed attól, hogy ott vagy mellette, még azt is gondolhatja, hogy ő akkor nagyon-nagyon beteg....
jan. 22. 23:28
15/30 anonim válasza:
"Anyósom miután hazaértünk beszólt, hogy ezért igazán nem kellett volna táppénzre mennem és egész nap a gyerekkel bent ülni."
És Te erre mit reagáltál? És a férjed?
jan. 22. 23:32
16/30 anonim válasza:
14-es vagy nincs gyereked, vagy nem volt még kórházban, vagy nem volt még beteg és utóbbi két esetben örülj neki. Egy súlyosan beteg gyerek nagyon kiszolgáltatott, akinek az anya jelenléte biztonságot ad, akár még hamarabb is gyógyulhat. Egyik alkalommal az én lányom 3 éves volt, éjszaka többazör felriadt, kegyetlenül zokogott, alig lehetett megvigasztalni. Szerinted melyik nővér ringatta volna órákig? Mekkora törés lett volna neki, hogy nincs mellette az anyja?
jan. 23. 06:06
17/30 anonim válasza:
Lemerem fogadni ha az ő pici fia lenne kórházban, ugyanúgy bent lenne. Na de z teljesen normális, ha egy 30+os férfi az anyja csöcsén csüng. A 9 éves kislány elvan egyedül.
jan. 23. 06:21
18/30 A kérdező kommentje:
Igen, nem az én jelenlétemtől gyógyul meg. De igényelte, hogy vele legyek. Bármilyen vizsgálat volt oda nekem kellett kísérnem, ha vérvétel volt, igényelte szintén, hogy vele legyek.
Anyósomnak megmondtuk, hogy semmi köze nincs hozzá, hogy mit hogyan csinálunk, nem ő fizeti a számláinkat hogy ezen rugózzon.
jan. 23. 06:27
19/30 anonim válasza:
ne törödj vele mėg meg sem kell értened miért viselkedett igy .
simán csak be kell olvasni neki .
jan. 23. 06:32
20/30 anonim válasza:
Irigy vén kóró. Igenis jól tetted, hogy a gyerek lelkivilága fontosabb volt, mint az a párezer forint, amitől elestetek a táppénz miatt. A mamának meg nem kell aggódnia, ha ő lesz kórházban, a kutya nem fog egész nap mellette ücsörögni! Inkább azon kellene rugóznia, hogy miért nem érezte szükségét, hogy valahol segítsen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!