Szemét vagyok, mert ezt mondtam anyámnak?
Figyelt kérdés
"Az én segítségemre addig számíthat a család, amíg apám él, ha ő nem lesz utánna felejtsél el engem, mert be nem teszem még egyszer a lábam ebbe a házba."aug. 3. 18:36
1/21 anonim válasza:
Legalább is bunkó!
Gondolhatod így, de ezt elöre deklarálni nem szokta értelmes ember
2/21 A kérdező kommentje:
Nem rég sikerült elköltöznöm, pontosan 6 napja, szóval apámon kívül nincs semmi okom hazamenni.
aug. 3. 18:44
3/21 anonim válasza:
Ha csak mérgedben mondtad, akkor elég szemét dolog volt, igen. Ha viszont tényleg így szándékozol tenni, akkor nem, mert ilyen tervei nem annak vannak, ahol otthon minden rendben történt. Gondolom, megvannak az előzmények.
4/21 anonim válasza:
Erre îgy háttérsztori és egyéb infók hiányában nem igazán lehet mit mondani
5/21 anonim válasza:
annyira még se gyűlölhetted a eddig a nyakán éltél
6/21 A kérdező kommentje:
Annyira rossz a kapcsolatunk.
aug. 3. 19:09
7/21 anonim válasza:
Mondjuk az nem mindegy hogy mi az oka. Hallottam már olyat, ahol teljesen jogos volt, de a rossz kapcsolatokat ritkán okozza kizárólag az egyik fél.
8/21 A kérdező kommentje:
Ugyanaz az az oka, amiért a másik embert is gyűlölöm. Mindkettő mérgező.
aug. 3. 19:21
9/21 anonim válasza:
Úgy élsz, ahogy akarsz. De ezt előre mért kell vele közölni? Majd észreveszi. Apáddal jobb lenne, ha nem ott találkoznál, amennyiben járóképes.
10/21 anonim válasza:
7, mindig is az volt? Kifejthetnéd bővebben. Apád beteg és már régóta az? Vagy miért hagyta idáig fajulni a helyzetet? Miért nem állt ki a gyerekéért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!