Szemét vagyok, mert ezt mondtam anyámnak?
Figyelt kérdés
"Az én segítségemre addig számíthat a család, amíg apám él, ha ő nem lesz utánna felejtsél el engem, mert be nem teszem még egyszer a lábam ebbe a házba."aug. 3. 18:36
11/21 A kérdező kommentje:
Nem öreg még annyira. Csak ha kell majd neki valamiben segíteni. pl fával, esetleg ha már nem bírja majd fűnyírással stb, akkor ő számíthat rám. Ha meg már nem lesz, akkor anyám majd megoldja ezeket ahogy akarja.
aug. 3. 19:26
12/21 anonim válasza:
Mivel a kérdés kifejtése nyomán nem ismerjük az előzményeket, így a kérdésre érdemi választ nem lehet adni. (Ha mérgező, erőszakos, rosszindulatú, akkor akár lehet még jogos is, bár alapvetően egy édesanyával azért nem ebben a stílusban kommunikálunk.)
13/21 A kérdező kommentje:
Itt csak az én verziómat tudnátok hallani. Ő nyilván máshogy gondolja a dolgokat. Ezért nem írtam részleteket.
aug. 3. 19:32
14/21 anonim válasza:
Minden plusz infó nélkül igen, szemét vagy. Ha tudnánk, hogy mi okozza a rossz kapcsolatot könnyebb lenne normális választ adni
15/21 anonim válasza:
Hát figyi, ha ő másképp látja akkor lehet, hogy megkönnyebbül ha nem mész többet. Akkor még egyszer: apád miért nem teremtett békét otthon?
16/21 anonim válasza:
Mi nem tudunk semmit, szóval erre így nehéz reagálni. Ha csak úgy, hirtelen felindulásból mondtad volna, az nem lenne valami szép dolog, de hát írtad, hogy nem ez történt. Lehet, hogy jogos de mi ezt nem tudjuk.
17/21 anonim válasza:
Elég fura, hogy anyád ennyire rossz, apád ennyire jó, de ők mégis együtt vannak, mégis jók egymásnak.
19/21 anonim válasza:
Én biztos nem tudnék az anyámra úgy haragudni ,hogy ilyet nondjak neki vagy ilyeneket irjak róla! Egy gyerek számára az anya a legfontosabb! Még az az anya is több tiszteletet kap aki eldobta ,intézetbe adta a gyerekét, mint amit te adsz a saját édesanyádnak aki megszült és felnevelt!
20/21 anonim válasza:
19, nem tartom normálisnak hogy a tisztelet arányos legyen azzal hogy valaki szült meg nevelt.
A tiszteletet ki is kell érdemelni, nem csak jár valamilyen titulussal.
Egyébként ha ezt normál hangnemben mondtad, megvan rá a nyomós okod, akkor rendben van. De ha amúgy anyád tisztességgel nevelt fel és nem csinált semmi kilengő dolgot, max pár alkalommal akkor nem tartom korrektnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!