Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehetne megoldani a...

Hogyan lehetne megoldani a helyzetet?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok, de a szüleim úgy kezelnek mint egy gyereket (főleg anyukám). Nagyon szeretem őket és tényleg nagyon jó szülők, de... akármit csinálok, akármit szeretnék az soha nem jó. Volt egy vitánk a héten mert mondtam nekik hogy leszeretnék válni tőlük, elszeretnék költözni külfödre és ezt nem akarják. Jött a blablabla meg a sírás hogy biztos nem szeretem őket stb. ezekután eléggé elment a kedvem még az élettől is. Szeretem őket és nem akarom őket megbántani de tényleg a saját életemet akarom élni és nem azt amit ők kigondoltak nekem. a legrosszabb az egészben hogy ők is fiatalok (49 évesek) de a felfogásuk valahogy a 70es-80as években maradt és nem tudom ezzel a helyzettel mit lehetne tenni úgy hogy senki ne sérüljön meg, mert ezt tényleg nem szeretném.
tegnap 17:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Bevagyok jelentve a kezdetek óta.
tegnap 19:49
 12/17 anonim ***** válasza:
64%

Bevagyok jelentve a kezdetek óta.

Bahh, még azt se érted, amire válaszolsz :D Nem csoda, hogy aggódik a család.

tegnap 19:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mész és kész. Elintézel mindet, időben szólsz. Majd lenyugszanak.
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

11

GOndolom, minimál bérre, de nem ez a lényeg, hanem egész biztos, hogy amiatt sem akarják, hogy elmenj, mert akkor kiesel a családi vállalkozásból.

15/17 anonim ***** válasza:
100%
A nagyon jó szülő nem itt kezdődik. A nagyon jó szülő nem manipulál és nem fog vissza. Csak szólok...
tegnap 20:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

31 évesen még engedélyt kérsz tőlük. Ebben a korban már tényeket kell mondani nekik

, max véleményt kérni ha bizonytalan vagy.

Te is gyerekként kezeled magad.

Ha tudod mit akarsz, akkor csináld. Ne tőlük várj áldást a tervedre.

tegnap 20:34
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

egyszerű, sporolsz némi pénzt a legroszabb esetre aztán leszervezed a dolgokat kintre amint megvan a dátum keresel egy buszost lefoglalod aztán indulás elött egy vagy két héttel leülsz velük h akkor most már szeretnéd élni a kis életedet, ne vegyék magukra nem velük van a baj de az önmegvalosítás fontos dolog aztán leszerelsz a cégüktől kijelentkezelé a magyar rendeszerekből csinálsz eu tb kártyát meg minden felkészülsz az útra összepakolsz és elmész és kész

nem vagy már gyerek én is 31 vagyok és 21 évesen jöttem ki németbe igaz anyámmal együtt de az más kérdés, és azóta is magamban éldegélek idekint probléma nélkül (már ha a mentális dolgokat nem vesszük problémának)

csináld amit szeretnél a te életed, ameddig nincs gyereked plane

tegnap 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!