Hogyan lehetne megoldani a helyzetet?
Bevagyok jelentve a kezdetek óta.
Bahh, még azt se érted, amire válaszolsz :D Nem csoda, hogy aggódik a család.
11
GOndolom, minimál bérre, de nem ez a lényeg, hanem egész biztos, hogy amiatt sem akarják, hogy elmenj, mert akkor kiesel a családi vállalkozásból.
31 évesen még engedélyt kérsz tőlük. Ebben a korban már tényeket kell mondani nekik
, max véleményt kérni ha bizonytalan vagy.
Te is gyerekként kezeled magad.
Ha tudod mit akarsz, akkor csináld. Ne tőlük várj áldást a tervedre.
egyszerű, sporolsz némi pénzt a legroszabb esetre aztán leszervezed a dolgokat kintre amint megvan a dátum keresel egy buszost lefoglalod aztán indulás elött egy vagy két héttel leülsz velük h akkor most már szeretnéd élni a kis életedet, ne vegyék magukra nem velük van a baj de az önmegvalosítás fontos dolog aztán leszerelsz a cégüktől kijelentkezelé a magyar rendeszerekből csinálsz eu tb kártyát meg minden felkészülsz az útra összepakolsz és elmész és kész
nem vagy már gyerek én is 31 vagyok és 21 évesen jöttem ki németbe igaz anyámmal együtt de az más kérdés, és azóta is magamban éldegélek idekint probléma nélkül (már ha a mentális dolgokat nem vesszük problémának)
csináld amit szeretnél a te életed, ameddig nincs gyereked plane
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!