Más embert se engednek a szülei bulizni, utazni, ismerkedni és dolgozni ennyi idősen?
22 évesen én már nem kérdeztem meg semmit. Vagy hazaértem a munkából, vagy nem 😄
Küldtem egy üzenetet, ha nem otthon aludtam, vagy bulizni mentem, hogy ne aggódjanak.
Ha lett volna aki elfogad így is lettek volna barátaim.
A barátok pedig segítenek.
A barátaim szülei talán hatni tudtak volna a szüleimre...
Szerintem ne másoktól, a reménybeli barátaid szüleitől várd ezt.
Egyik nap bejelented: "majd jövök" - és elmész.
Másik lehetőség: pl. szülők elmennek valahova, otthon hagysz egy cetlit: "elmentem majd jövök", "elmentem x napra, y napon érkezek majd haza napközben".
Ha megvalósítanád amit leírtam, szerinted mi történne?
21 - Agyvérzést kapok azoktól az ostobáktól, akik csak simán beböffentik hogy: kamu!
Na és?
Mit vársz erre?
Nem mindegy neked?
Többre nem telik?
Az ismerkedés és a bulizás tiltása még nem olyan hallatlan de hogy dolgozni is tiltanak...
Azt is mert féltenek pl egy munkahelyi balesettől? Akkor most nincs is bevételed? Nem szeretnék ha lenne egy jó munkád?
Hogy kell ezt elképzelni hogy dolgozni sem engednek?
Téged a mostani helyzet csak zavar vagy teszel is valami ellene? Lázadozol?
Szüleid milyen korosztály?
27.: Egy nagykorút nem tilthatnak el az ismerkedéstől se. Sajnos sok ilyen szülő van. Nemcsak azzal okoznak kárt, hogy beleavatkoznak a felnőtt gyerekük életébe, hanem azzal is, hogy a túlféltésükkel komoly önbizalomhiányt is kilalkítanak. Pl. inkább amiatt nem tud a felnőtt leválni, mert elhitették vele, hogy egyedül vagy nem életképes, vagy kinyírják, mert annyira nagyok a veszélyek.
Ha elköltözöl, lehet, hogy pszichoterápia is kellhet majd, kivéve, ha fel tudod az önbizalmadat építeni.
Viszont pár éven belül lépni kell, mert így egy aggszüzet csinálnak belőled, aki élete végéig a szülőkkel lakik.
Az ilyen szülők betegek. Azt akarják, hogy kisgyerek módjára velük élj és még szex se legyen az életedben, cölibátusban élj? A félelmeik vagy túlzottak, vagy direkt rájátszanak, mert azzal akarják az önállóságodat meggátolni, hogy félelmeket ültetnek el benned az önálló élet kapcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!