Más embert se engednek a szülei bulizni, utazni, ismerkedni és dolgozni ennyi idősen?
Sajnos vannak ilyen kontrollmániás szülők. Gyanítom, hogy a kisfiú szót pont ebbeéli, szarkasztikus okból irta a kérdező.
Alapvetően nagyon nem normális ez a szülői hozzáállás. A gyereküket úgy nevelik, hogy az simán azt higyje magűról, hogy egy ügyefogyott kétbalkezes balfaxz. A kérdezőnek azt javaslom, hogy ameddig nem késő, addig kezdje el finoman de határozottan kijelölni a határait és ha kell, küzdjön meg a szüleivel a saját szabadságáért.
Folytatom az 5 hozzászólását (nem én vagyok az 5#),
Ha jót akarsz magadnak kérdező menekülj otthonról mindegy hova, albérlet társbérlet, munka és minden sokkal jobb lesz. Bocs de az ilyen szülők csak lehúznak addig hogy el is hiszed magadról hogy neked nem megy semmi. Menekülj. Itt a helyzet nem lesz jobb csak sokkal rosszabb amikor már lehetőséged sem lesz iszkolni.
Amíg kislány voltam, nem.
22 évesen már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!