Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más embert se engednek a...

Más embert se engednek a szülei bulizni, utazni, ismerkedni és dolgozni ennyi idősen?

Figyelt kérdés
22 éves kisfiú vagyok.

ma 15:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
Ha ennyi idősen kisfiú vagy, akkor jobb is, ha anyuci szoknyája mellett ülsz.
ma 15:50
 2/29 anonim ***** válasza:
91%
Kisfiú? 22 évesen? Jujj....
ma 15:52
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
ma 15:53
 4/29 anonim ***** válasza:
70%
Felnőtt ember vagy, mégis hogyan akadákyoznak meg a felsoroltakban?
ma 15:54
 5/29 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos vannak ilyen kontrollmániás szülők. Gyanítom, hogy a kisfiú szót pont ebbeéli, szarkasztikus okból irta a kérdező.

Alapvetően nagyon nem normális ez a szülői hozzáállás. A gyereküket úgy nevelik, hogy az simán azt higyje magűról, hogy egy ügyefogyott kétbalkezes balfaxz. A kérdezőnek azt javaslom, hogy ameddig nem késő, addig kezdje el finoman de határozottan kijelölni a határait és ha kell, küzdjön meg a szüleivel a saját szabadságáért.

ma 15:54
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Folytatom az 5 hozzászólását (nem én vagyok az 5#),

Ha jót akarsz magadnak kérdező menekülj otthonról mindegy hova, albérlet társbérlet, munka és minden sokkal jobb lesz. Bocs de az ilyen szülők csak lehúznak addig hogy el is hiszed magadról hogy neked nem megy semmi. Menekülj. Itt a helyzet nem lesz jobb csak sokkal rosszabb amikor már lehetőséged sem lesz iszkolni.

ma 16:06
 7/29 anonim ***** válasza:
67%
...és még valami, fiatalabbak a fiaim picivel de oda mennek ahova akarnak és azzal akivel akarnak és addig ameddig akarnak minden hagyva van rájuk pont azért hogy sikeres életképes, magukat fenntartani képes felnőttek legyenek. Sztem ez a normális.
ma 16:08
 8/29 A kérdező kommentje:
Azt mondták hogy a híradóban sok az eltűnt fiatal, akinek csak a holtteste kerül elő. Ezért tiltják meg ezeket.
ma 16:45
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Amíg kislány voltam, nem.

22 évesen már igen.

ma 16:45
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Te én 22 évessen már házas ember voltam.
ma 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!