Más embert se engednek a szülei bulizni, utazni, ismerkedni és dolgozni ennyi idősen?
Figyelt kérdés
22 éves kisfiú vagyok.tegnap 15:45
12/32 anonim válasza:
Autóba se ülnek?
Mert én szoktam látni autóbalesetet is.
13/32 anonim válasza:
22 évesen született az első gyermekem...
14/32 anonim válasza:
Ilyen esetben,hogy szokott lenni ha az ennyire kontrollmàniàs szülőnek a gyerekènek is születik gyereke?
Akaratlanul is ezt a mintát adja tovább mert ezt tapasztalta?
15/32 anonim válasza:
Hát ha 22 évesen kisfiúnak érzed magad nem csoda, hogy nem engednek el..
16/32 anonim válasza:
"22 évesen született az első gyermekem..." Azt nem lehetett egyszerű kihordani ennyi időn át... :D
17/32 babyboom567 válasza:
Apám 22 éves volt mikor születtem.Nagyanyám 23 éves volt mikor apám született,és már 3 éve házas volt.
18/32 anonim válasza:
Szerintem te is javasold nekik, hogy ne hagyják el a lakást, még boltba se, mert egyszer volt a híradóban, hogy egy idős néni elment otthonról és eltűnt.
19/32 Hadik_Saci válasza:
Rettenetes ez a fajta túlféltés. Nemcsak folyamatosan rettegnek, hogy mi lesz veled, ha kilépsz az utcára, de ezzel a te életedet is tönkreteszik. Kívánom neked, hogy mielőbb a saját lábadra tudj állni.
20/32 anonim válasza:
De ezeket nem tudják neked megtiltani. Szabad ember vagy, bármikor elmegetsz dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!