Mit szólnátok hozzá ha a 19 éves lányotok 35-40 éves férfiakkal ismerkedne?
Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 12:41
2/32 anonim válasza:
Azt, hogy én, az egy dolog, de az apja mit szóla :D
VIccet félre téve, remélem, majd soha nem fog ez bekövetkezni és normális lány lesz.
3/32 anonim válasza:
jó dolog , 39/f akinek nagyon bejött a bitcoin
4/32 anonim válasza:
Nem unjátok még ezeket a kérdéseket?
Iskolakezdésig még írjátok ki ötvenszer, mindig kicsit megváltoztatott életkorokkal!
Szánalmasak vagytok!
5/32 anonim válasza:
Csodálkoznék, mert se haszonlesőnek, se ostobának nem tartom.
6/32 A kérdező kommentje:
Érettebb mint a korosztálya, ezért van ez.
2022. aug. 26. 13:08
7/32 anonim válasza:
"Érettebb mint a korosztálya, ezért van ez."
Természetesen. Minden apakomplexusos kiscsaj érettebb a koránál. Ez magától értetődő dolog. Majd akkor lepődünk meg, ha ez nem így lesz.
8/32 anonim válasza:
Magánügye, hiszen nagykorú. Magam is az idosebbekhez vonzodtam mindig. Se haszonleső, se ostoba nem vagyok.
9/32 anonim válasza:
"Se haszonleső, se ostoba nem vagyok." de azért jól jött hogy van ház/lakás , autó és jól fizető munka/válalkozás ez egy 19-20 éves kölök esetében ritka
10/32 anonim válasza:
"Érettebb mint a korosztálya, ezért van ez."
Na ja.
Meg az ilyen pasik infantilisebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!