Mit szólnátok hozzá ha a 19 éves lányotok 35-40 éves férfiakkal ismerkedne?
Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 12:41
11/32 anonim válasza:
"Érettebb mint a korosztálya" Mindig ezt dumáljak be a pasik a legostobább lányoknak, az megvan? Harminc éve is ezt mondták a kiscsajoknak akiket dugtak volna. És a nyakamat rá. hogy harminc év múlva is így hülyítik őket az apucik.
12/32 anonim válasza:
Hol találkozik egy 19 éves lány 35-40 éves férfiak garmadájával?
14/32 anonim válasza:
14es nem vagyok csaj , de látom betalát az írásom
15/32 anonim válasza:
13-as, interneten direkt ezt a korosztályt célozza be magának.
Érettebb ám a lónak a f...át, inkább anyagiasabb!
16/32 anonim válasza:
15!
Nem talált be semmi, csupán unalmas is röhej minden alkalommal benyogni, hogy ha nagyobb korkulonbseg van két ember között egy kapcsolatban, akkor az csak pénz miatt lehet
17/32 anonim válasza:
csak nem te vagy az timea , amúgy köszönöm a férjednek a terminátort az még egy jó film volt
18/32 anonim válasza:
Én együtt voltam egy 30 éves férfivel 2 évig. Érdekes módon nem járt vele együtt a ház/lakás, autó, jó munka stb. Ha elmentünk valahova szórakozni, akkor az első sörömet fizette. Ennyi. Ez volt a nagy haszonlesésem. Ha egy fillére nem lett volna, az se érdekelt volna, mert ugye nem azért voltam vele (hihetetlen mi?). :D
19L
19/32 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Már megint egy ilyen kérdés.
van még variációd?
20/32 anonim válasza:
Konkréten ezt: DIKK?! Nem vagyok jó pletykálásban. A munkahelyi pletyiket is mindig széttrolkodon. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!