Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha megmentem közeli rokonom...

Ha megmentem közeli rokonom életét, a tanácsaim visszahozzák a halálból, az nagy szó, vagy semmiség?

Figyelt kérdés
Konkrétan fekvő beteg lett, nagy fájdalmakkal, de a tanácsaim hatására jön megy, erőre kapott.
jan. 14. 20:02
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem szépen sorban kezdjünk el gratulálni a Kérdezőnek, hogy ilyen hőstettet hajtott végre. Úgyis azt várja.

Szóval Kérdező, szívből gratulálok, te vagy nemzetünk legújabb hőse! 👏👏👏😌😌😌🤩🤩🤩

jan. 15. 12:51
 32/36 anonim ***** válasza:
72%
Nobel díjat neki! Az ilyen emberek a legnagyobb kincsek a mai világban, mégse lássa senki ezt a nagy kincset meg. Kérdező, gondolkoztál már azon, hogy saját rendelőt nyiss és 5× többet keress mint az orvosok? Ilyen tudással, biztos sikerülne.
jan. 15. 12:57
 33/36 anonim ***** válasza:
74%

Hálám üldözzön örökké eme nemes hőstettedért cserébe! Kívánom, hogy a jóisten áldjon meg téged 7-8 gyerekkel ezért!

Nagyon gratulálok kérdező, a lehető legnagyobb elismerésben részesítelek embertársad önzetlen megsegítéért. Pénzjutalmat is kérsz?

jan. 15. 13:07
 34/36 anonim ***** válasza:
67%
Én nem gratulálok mert én bátran kijelentem hogy semmirekellő a kérdező!Miatta lett fekvőbeteg az ember miután végre békénhagyta fel tudott kelni!Ez a véleményem, a kérdező egy nem gyógyító!
jan. 15. 13:10
 35/36 anonim ***** válasza:
70%

"Nem kapott kezelést. Gyógytornát sem."

Ezzel most azt akarod mondani, hogy fekvőbeteg léte ellenére nem kapott semmilyen orvosi kezelést?

jan. 15. 13:30
 36/36 anonim ***** válasza:
58%

Ilyen szépen lepintozgat mindenkit a kérdezőnk.:)

Ez egy troll.

Egy kalmopyrint nem adott ez senkinek nem hogy tanácsot.:)

jan. 15. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!