Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha megmentem közeli rokonom...

Ha megmentem közeli rokonom életét, a tanácsaim visszahozzák a halálból, az nagy szó, vagy semmiség?

Figyelt kérdés
Konkrétan fekvő beteg lett, nagy fájdalmakkal, de a tanácsaim hatására jön megy, erőre kapott.
jan. 14. 20:02
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
84%
Váó kérdező igazi hős vagy, nagyon gratulálok. Rendezzünk neked felvonulast ist?
jan. 14. 21:06
 12/36 anonim ***** válasza:
81%

Nem mentetted meg az életét.

Milyen tanácsokat adtál neki?

jan. 14. 21:52
 13/36 anonim ***** válasza:
7%
Hagyjátok ember. Biztos jobban tudja mint ti. Ti csak szedjétek a doktorbácsi által előírt bogyókat. Hátha idonap előtt mentél el a poroson.
jan. 14. 22:14
 14/36 anonim ***** válasza:
79%
Ja, én meg interneten keresztül tudok vesekövet szétrobbantani. Hiszel nekem, 13-as, ugye?
jan. 14. 22:28
 15/36 anonim ***** válasza:
76%
Jah, kitüntetést vár. Képzeld kérdező, én egy drogos barátnőmet mentettem meg a drogtól, és egy önmagát bántalmazó kislány lelkén is segítettem. A magam sikerének könyveltem el ezeket, de más dolgok is közrejátszottak. Amint felnőttem, ezt beláttam. NE akarj dicséretet, örülj annak, hogy jobban van.
jan. 14. 22:59
 16/36 anonim ***** válasza:
84%
Nézőpont kérdése, de nem érthető, hogy miért kérdezed. Mindkettőtök számára az a leginkább "normális" (egészséges) felfogás, ha nem fűztök a dologhoz érzelmi/erkölcsi nézőpontot. Ő nem fog isteníteni téged, te pedig nem érzed magad istennek.
jan. 14. 23:08
 17/36 anonim ***** válasza:
84%

Azért mégis csak valljuk be, attól hogy az orvos is hibázhat minden orvos sokkal többet tanul az emberi szervezet működéséről, az anatómiáról és a biokémiáról, mint a szomszéd Marika néni, akinek sok betegsége van. Idén felvételizek az orvosi egyetemre, már az emelt szintű biológia és kémia érettségik is elég rálátást adnak ahhoz, hogy tudjam, hogy az orvosi egyetem nem azért olyan hosszú, mert sokat kell közben pihenni.

A kérdező meg sajnos abba a sokakat érő problémába ütközött, hogy magának kell hangsúlyoznia az olvasott szöveget és annak hangneme csak a saját elképzelésétől függ. Én azokban a válaszokban nem látok agressziót, meg rosszallást, amikre a kérdező negatívan reagált pusztán elmondták a véleményüket, amit igen kevés információból kellett megalkotniuk.

jan. 14. 23:29
 18/36 anonim ***** válasza:
75%
”Kelj fel és járj!”
jan. 15. 02:46
 19/36 A kérdező kommentje:

Tőletek, lelki megnyomorítottaktól eszem ágában sem volt dícséretet várni. Mert nincs szükségem rá, megvagyok nélküle, anélkül hogy ti dícsérjetek. Nem rajtatok múlik semmi.

A semminél is kevesebb.

Sajnálom, ha ez kiábrándít!

Hogy milyen jelentéktelen számomra amit írtok, ahogy szeretnétek letörni.

De nincs kit, rossz hír tudom.

A kérdésem nem önfényezési vágy hanem egyszerűen a nagy dolog vagy nemre kerestem választ, de nem tőletek azt sem.

Most akik lehurrogtak priviznek, persze ott már más hangnemben, hogy adjak nekik részletet. Hát meg is érdemlik mit mondjak.

jan. 15. 04:43
 20/36 anonim ***** válasza:
90%

miröl hadoválsz itt össze vissza .

vagy normális kėrdést írsz ki tényekel vagy semmit .

jan. 15. 05:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!