Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha megmentem közeli rokonom...

Ha megmentem közeli rokonom életét, a tanácsaim visszahozzák a halálból, az nagy szó, vagy semmiség?

Figyelt kérdés
Konkrétan fekvő beteg lett, nagy fájdalmakkal, de a tanácsaim hatására jön megy, erőre kapott.
jan. 14. 20:02
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
79%

"A kérdésem nem önfényezési vágy hanem egyszerűen a nagy dolog vagy nemre kerestem választ".

Mivel fukarkodsz a részletekkel, így nyilván a válaszok is olyanok amilyenek.

Pl. Az illető lélegeztetőgépen volt, megkapta az utolsó kenetet, mire te a fülébe suttogtad, hogy🗣️: "Tarts ki Pista"-👀💪 akkor nem hiszem, hogy olyan nagy szereped lett volna a felépülésében...

jan. 15. 06:41
 22/36 anonim ***** válasza:
77%

Tudod mi az életmentés? Amikor összeesik és újraéleszted.

Amikor visszarántod a száguldó vonat elől.

Minden más nem a te, hanem az orvosok eredménye, egy fekvőbeteg csak a szavaid miatt nem épül fel

jan. 15. 06:58
 23/36 anonim ***** válasza:
80%
Bizonyára azt tanácsolta az illetőnek, hogy forduljon orvoshoz. Aki ezt megfogadva orvoshoz ment, és jobban lett :).
jan. 15. 07:05
 24/36 anonim ***** válasza:
77%

Nezd kerdezo, nekem olyan betegsegem van, ami ritka, nemregiben felfedezett es gyogyithatatlan, kezelesekkel szinten tarthato (mogad, ha valaki rakeresne). Oka nincs, barmibol kialakulhatott, fertozes, regebbeol lappango virus, tenyleg barmi.

En hiszek abban, hogy az ember lelki es mentalis allapota befolyasolhatja akarmelyik iranyban a fizikai allapotat, de!! nehany jo tanacs nem gyogyit meg senkit. Nem veletlen tanulnak evekig az orvosok, nem veletlen vannak gyogyszerek.

jan. 15. 07:44
 25/36 anonim ***** válasza:
71%
Amilyen erőszakosnak tűnsz, lehet, hogy meg se gyógyult, csak neked mondja, mert elege van az észosztásból.
jan. 15. 08:35
 26/36 anonim ***** válasza:
75%
Ha tényleg már fekvő beteg volt nem hiszem, hogy néhány tanács segített neki. Ettől függetlenül lehet, hogy jó dolgokat mondtál, de nagyon kicsi az esély, hogy tényleg ez segített.
jan. 15. 08:50
 27/36 anonim ***** válasza:
69%

Az emberélet megmentése emberi kötelességünk a tudásunk legjava szerint.

Nagy dolog, dícséretes dolog, de alapvetés.

Üdv

Egy tűzoltó

jan. 15. 10:24
 28/36 anonim ***** válasza:
75%

Eddig komolyan érdekeltek azok a hasznos tanácsaid, de tudodmit? Tartsd meg magadnak, és használd rendszeresen őket.

Az, hogy segítesz egy embertársadnak, szerintem emberi kötelességed. Ha ez szerinted nagy dolog, és ezt majd 1 év múlva is meghallja az illető, hogy neked köszönhetően él, remélem elküld a bús pics@ba, mert akkor te sem vagy más, csak egy nagyképű senki. Kitudja, lehet volt orvosnál, csak nem köttetett a te nagy cserfes szádra.

jan. 15. 10:34
 29/36 anonim ***** válasza:
67%
Oké, és? Nyilvánvalóan nem azért lett jobban, csak szeretnéd azt hinni.
jan. 15. 11:00
 30/36 anonim ***** válasza:
66%

Semmiség

Bárki meg tudja csinálni

jan. 15. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!