Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerinted is van igaza a...

Szerinted is van igaza a nagymamámnak?

Figyelt kérdés
Az a baj a mai fiatalokkal, nem hallgatnak az idősebbek tanácsára, akik megjárták az élet útját a jót s a rosszat. Hanem mennek a saját fejük után!
tegnap 14:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
83%
Én 48 éves vagyok, a fiam 17, anyósom pedig 71. Milyen tanáccsal szolgálna vajon anyósom az életről? Amikor ő kezdte az életet egyből kapott stabil munkát, pedig nem értett semmihez. Kaptak tanácsi lakást és éltek, mint hal a vízben. Rendszerváltás után aprópénzért megvették a tanácsi lakást, majd 56 évesen elment nyugdíjba (nők 40). Ugyan milyen tanácsot kell tőle megfogadni? Tanulj? Azt ő se tette soha. Dolgozz keményen? Azt se tudja mi az. Tetszik, hogy ez a korosztály osztja az észt, hogy ők aztán tudják. Mit?
tegnap 21:09
 22/22 anonim ***** válasza:

20: igen, nehezemre esik. Nem tudjak, nekem mi a jo, azt egyedul en tudom.

Es meg egyszer mondom, ha valaki nem ker tanacsot, vagy velemenyt, akkor nem kell megszolalni. En sem kezdek el okoskodni, hogy szerintem xy-nak nem all jol ez a haj, vagy ruha, vagy teszem azt, nem a fideszre kellene szavazni. El nem tudom kepzelni magamrol, hogy beszelgetek valakivel, es elkezdem mondani kerdezes nelkul, hogy szerintem mashogy kellene, es az illeto szarul csinalja. Fiatalabbkent amugy sem relevans az, amit en mondok, mert mit tudhatok en a vilagrol, vagy barmirol.

ma 07:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!