Szerinted is van igaza a nagymamámnak?
Figyelt kérdés
Az a baj a mai fiatalokkal, nem hallgatnak az idősebbek tanácsára, akik megjárták az élet útját a jót s a rosszat. Hanem mennek a saját fejük után!tegnap 14:24
1/21 anonim válasza:
Ez mindig így volt, azért ért véget a kőkorszak, azért jött el a felvilágosodás, az ipari forradalom, a 21.szazad.
Persze a huszonegyedik század úgy is eljött volna, ha még pattintjuk a tüzet, de itt a technológiára gondolok.
2/21 anonim válasza:
Ez nem baj, ez a normális. Nagyon ritka az az eset, amikor ez probléma lehet, de ha gyermekként jó alapokat kapott, akkor fiatalon nyugodtan menjen a saját feje után, szerezzen saját tapasztalatokat.
3/21 anonim válasza:
Igen, igaza van, de ez a normális út, ezért halad(t) az emberiség
4/21 BlackSword válasza:
Valahol igaza van, és valahol nincs... van akinek elmondják és megérti, van aki kilogikázza, a többieknek maguknak kell lepipilni a villanypásztort...
5/21 anonim válasza:
A világ annyit változott az elmúlt 100 évben, hogy a 31-es születésű nagymamám jótanácsainak jelentős része egyszerűen értelmezhetetlen lett a 90-es évekre, mire kamaszodtam, és a 2000-es évekre meg pláne, amikor elkezdtem a felnőtt életemet.
6/21 anonim válasza:
Egyrészt abból tanulnak a fiatalok saját kárukon ha mennek a fejük után, mindig is így volt.
Másrészt a nagymamám is sokszor ad olyan tanácsot, ami 60 évvel ezelőtt az ő fiatalkorában lehet hogy működött, de teljesen más lett azóta a világ, jelenleg nem lehetne a tanácsai szerint élni
7/21 anonim válasza:
Igen, igaza van - fejlődést is csak úgy érhetünk el, ha meg-, és elismerjük az idősebbek tudását, hogy erre tudjunk tovább építkezni.
8/21 anonim válasza:
Magyarra lefordítva: qrva anyjukat a fiataloknak, hogy nem lehet rajtuk leverni a múltbéli sérelmeinket, mint ahogy az azelőtti generációk tették... Mégha önrelfexió nincs is, kb. ez a mögöttes üzenet...
10/21 anonim válasza:
A szüleim szerint keresnem kellene rendes munkát végre… vállalkozó vagyok, több volt az átlagos bevételem havonta, mint 3 fizetés, és bem dolgoztam vagy 4 hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!