Szted igaza van nagymamámnak?
Figyelt kérdés
Apai nagymamám azt mondta, ha a szüleim veszekednek abba nekem semmi közöm nem szolhatok bele. Abba csak neki van köze meg az anyai nagyanyámnak. Mivel az apám az O fia. Anyai nagyanyamnak meg anyám a lánya . De nekem mint gyermeknek semmi közöm S nem szólhatok bele ..
19éves vagyok
2023. nov. 19. 21:42
1/25 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nincs igaza, mivel te élsz velük egy háztartásba gondolom ezért ez a te életedre is kihatással van és nagyon sok negatív effektje lehet az érzelmi állapotodra ezért szerintem igen is van beleszólásod, persze nem úgy, hogy te is bekapcsolódsz a veszekedésbe.
2/25 Darius- válasza:
Elavult gondolkodásmód, napjainkra nem érvényes
3/25 anonim válasza:
A nagymama fordítva ül a bilin.
Neki már semmi beleszólása nincs a családos gyereke életébe és neked is csak olyan szinten, hogy érint, mivel velük élsz, de a szüleid vitája elsősorban kettőjökre tartozik.
4/25 anonim válasza:
Nincs igaza, sem neked, sem neki nincs beleszólása a szüleid vitájába. Ha kérdeznek, akkor válaszolj, de magadtól ne szólj bele. Ha téged érintő döntés a téma, akkor lehet jogos jelezned a véleményed, de nem beordibálva közéjük.
6/25 anonim válasza:
Senkinek sincs hozzá köze. Egy vitát nem triangulálunk. Ha van bármi véleményed, külön kell velük beszélned róla. A nagyiknak meg sehogy.
7/25 anonim válasza:
Szerintem meg ők nekik sincs joguk beleszólni a veszekedésükbe arra hagyatkozva hogy az én fijam meg az én lányom..Kész vicc.Egyébként se neked se a nagymamiknak nincs beleszólásuk..
8/25 anonim válasza:
Volt már ez a kérdés vagy 3-szor ugyanez a stílus, ugyanezek a mondatok.
Nem unalmas még?
9/25 anonim válasza:
Annak mindenképp köze van hozzá akit érint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!