Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szted igaza van nagymamámnak?

Szted igaza van nagymamámnak?

Figyelt kérdés

Apai nagymamám azt mondta, ha a szüleim veszekednek abba nekem semmi közöm nem szolhatok bele. Abba csak neki van köze meg az anyai nagyanyámnak. Mivel az apám az O fia. Anyai nagyanyamnak meg anyám a lánya . De nekem mint gyermeknek semmi közöm S nem szólhatok bele ..

19éves vagyok

2023. nov. 19. 21:42
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
93%
Szerintem egyáltalán nincs igaza, mivel te élsz velük egy háztartásba gondolom ezért ez a te életedre is kihatással van és nagyon sok negatív effektje lehet az érzelmi állapotodra ezért szerintem igen is van beleszólásod, persze nem úgy, hogy te is bekapcsolódsz a veszekedésbe.
2023. nov. 19. 21:48
 2/25 Darius- ***** válasza:
94%
Elavult gondolkodásmód, napjainkra nem érvényes
2023. nov. 19. 21:50
 3/25 anonim ***** válasza:
96%

A nagymama fordítva ül a bilin.

Neki már semmi beleszólása nincs a családos gyereke életébe és neked is csak olyan szinten, hogy érint, mivel velük élsz, de a szüleid vitája elsősorban kettőjökre tartozik.

2023. nov. 19. 21:52
 4/25 anonim ***** válasza:
87%
Nincs igaza, sem neked, sem neki nincs beleszólása a szüleid vitájába. Ha kérdeznek, akkor válaszolj, de magadtól ne szólj bele. Ha téged érintő döntés a téma, akkor lehet jogos jelezned a véleményed, de nem beordibálva közéjük.
2023. nov. 19. 21:54
 5/25 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván van közöd hozzá.
2023. nov. 19. 22:07
 6/25 anonim ***** válasza:
56%
Senkinek sincs hozzá köze. Egy vitát nem triangulálunk. Ha van bármi véleményed, külön kell velük beszélned róla. A nagyiknak meg sehogy.
2023. nov. 19. 22:11
 7/25 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem meg ők nekik sincs joguk beleszólni a veszekedésükbe arra hagyatkozva hogy az én fijam meg az én lányom..Kész vicc.Egyébként se neked se a nagymamiknak nincs beleszólásuk..
2023. nov. 19. 22:15
 8/25 anonim ***** válasza:
46%

Volt már ez a kérdés vagy 3-szor ugyanez a stílus, ugyanezek a mondatok.

Nem unalmas még?

2023. nov. 19. 22:15
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Annak mindenképp köze van hozzá akit érint
2023. nov. 19. 22:25
 10/25 anonim ***** válasza:
97%
Nincs igaza
2023. nov. 19. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!