Szted igaza van nagymamámnak?
Apai nagymamám azt mondta, ha a szüleim veszekednek abba nekem semmi közöm nem szolhatok bele. Abba csak neki van köze meg az anyai nagyanyámnak. Mivel az apám az O fia. Anyai nagyanyamnak meg anyám a lánya . De nekem mint gyermeknek semmi közöm S nem szólhatok bele ..
19éves vagyok
Règen így volt.
De azóta más világ van. Nagyanyámèk mèg kèpzeld el magázták a szüleiket.(Az milyen lehetett már!??)
De akkoriban mèg az ember dolgozott egyedül ès 8-10fős családokat fenn tudott tartani a fizetèsből. A nő meg csak a gyerekekkel háztartással foglalkozott. Mit szóltak volna bele a gyerekek?
Ennyi erővel neki sincs köze hozzá, a szüleid felnőtt emberek, oldják meg.
Egyébként meg mindenkinek köze van hozzá, akit a veszekedésük zavar vagy akinek az életminősége romlik a folyamatos ordítozás miatt.
A valóságban az emberi kapcsolatok szablyák ezt meg, nem egy 8 milliárd emberre ugyanúgy, mindenkoron igaz közös, kollektív szabály.
Neked mint gyermeküknek hatalmas közöd van hozzá, talán jobban, mint nekik, akik veszekednek, na meg te élsz velük, de tudod őket segíteni, hogy megértsék egymás jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!