Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szted igaza van nagymamámnak?

Szted igaza van nagymamámnak?

Figyelt kérdés

Apai nagymamám azt mondta, ha a szüleim veszekednek abba nekem semmi közöm nem szolhatok bele. Abba csak neki van köze meg az anyai nagyanyámnak. Mivel az apám az O fia. Anyai nagyanyamnak meg anyám a lánya . De nekem mint gyermeknek semmi közöm S nem szólhatok bele ..

19éves vagyok

2023. nov. 19. 21:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
56%
Neked se és nekik sincs hozzá közük
2023. nov. 19. 23:47
 12/25 anonim ***** válasza:
71%
Sem neked, sem a nagyszüleidnek nem szabad beleszólnia.
2023. nov. 20. 00:52
 13/25 anonim ***** válasza:
30%
Igaza van! A gyerek nem lehet a szülei pszichológusa, ítélőbírója, ha nagykorú sem, mert ez beteg dolog, ezzel megfordulnak a szerepek. Végre egy bölcs nagyszülő !
2023. nov. 20. 01:00
 14/25 A kérdező kommentje:
Mindig az a nagymamám slágere: igen is van bele szólásom mivel apád az én gyerekem én kölyköm akàrhàny éves is én neveltem én adtam neki enni inni én tartottam el én voltam mellette én vagyok az édesanyja aki életet adott neki szóval jogom van bele szólni.. (ezt mondta az apai mama)
2023. nov. 20. 02:58
 15/25 anonim ***** válasza:
97%
Te meg apád gyereke, meg akin csattan az ostor
2023. nov. 20. 03:46
 16/25 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem mint gyereknek, aki együtt él a szüleivel több joga LENNE! beleszólni, de más vitájába alapból nem szólunk bele.

Igaz, mi is mindig beleszóltunk anyuék vitájába, de csak mert anyut védtük. Igaz, nálunk apa alkoholista mióta az eszünket tudjuk.

2023. nov. 20. 06:24
 17/25 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem kizárólag kettejükre tartoznak a vitaik.
2023. nov. 20. 06:38
 18/25 anonim ***** válasza:
96%
Nem, nincs igaza. Alapvetően sztem egyikőtöknek sincs köze hozzá, de amennyiben téged érint a dolog, akkor neked van némi beleszólásod a mamival ellenben.
2023. nov. 20. 07:19
 19/25 anonim ***** válasza:
84%
Nekik sincs közük hozzá...
2023. nov. 20. 07:44
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

14-re:

Na, van egy olyan gyanúm, hogy szüleid közt is kevesebb vita lenne, ha apukád anyja nem így gondolkodna és nem akarna belepofázni kettőjük vitáiba, nézeteltéréseibe.

Szóval ezzel a hozzáállásával ő is sokat tesz azért, hogy szüleid között veszekedések legyenek.

Ámde!

Nagymamád honnét tud arról, ha apukád és anyukád veszekszenek?

a) Együtt éltek apai nagymamáddal. Ha ez így van, az nagy hiba volt. Csodálom, hogy nem jöttek rá, ez így sokat árt a házasságuknak. Sokkal békésebb családban nőhettél volna fel, kérdező, ha külön költöztek volna.

b) Apukád visszamondja mindezt az anyjának. Ha így tesz, akkor nagy hibát követ el, és örülhet, ha anyukád nem vált el tőle emiatt. Felnőtt ember nem a szüleit traktálja a házassága problémáival. Gyakorlatilag így ő kéri fel az anyját, hogy avatkozzon bele a konfliktusba, mellesleg lejáratja a feleségét az anyja előtt.

Akárhogy is nézem, apukád mindenképp hibás abban, ha az anyja egyáltalán tudja mikor, mi miatt veszekszenek.

2023. nov. 20. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!