Mit érdemes tennem?
18 éves vagyok, a szüleim nem veszik komolyan a mentális betegségeimet (nem kitaláltam, jártam szakemberhez, és valószínű megint fogok), sőt, van, hogy kiparodizálnak, meg állandóan gyerekként kezelnek, bántanak, hogy sose tudnék a saját lábamra állni, ami egyébként alaptalan.
Nem bírom már ezt így, csak ront az állapotomon, szerintetek van bármi, amit tehetnék még, vagy költözzek el? Beszélgetni nem nagyon tudok velük, már ezerszer megtettem, és semmi változás.
Esti suliba járok, tudnék dolgozni mellette, amíg végzek, egy olcsóbb lakást pedig ki tudnék venni a gyűjtött pénzemből pár hónapra, ha esetleg nem találnék gyorsan munkát. Csak ezzel az a baj, hogy balhé lenne ebből is..
Így nem maradhat a helyzet, mert szeretnék tovább tanulni, és addigra rendbe jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!