Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan veszi el anyám a...

Jogosan veszi el anyám a kiadott lakásom teljes albérleti díjat, ami a közmunkabérrel megegyezik, ha együtt lakunk 2 generációs házban és ő ossza be mindenre ? 10 éves gyerekként kezel és 100 forintért is könyörögni kell.

Figyelt kérdés
jan. 8. 17:15
 71/103 anonim ***** válasza:
40%

2 apja van, hazudozik

Ha apadnak tekintenéd, nem hívnád az anyád aktuális hapsijának.

jan. 8. 19:59
 72/103 anonim ***** válasza:
92%

Szomorú hogy egy ilyen életképtelen buta embernek elvileg 2 ingatlana is van, méghozzá drága ingatlana, más meg örül ha egy normális ingatlant össze tud hozni egész élete alatt

Szomorú, hogy nem jutott eszedbe még egy tulajdonlapot lekérni sem, értelmezni azt vagy elő venni az ingatlannal kapcsolatos iratokat és szintén értelmezni azt

Ha minden kötél szakad, menj el egy ügyvédhez és tőle kérdezd meg a jogi dolgokat. Amit itt írsz az katyvasz. Vagy azért mert te magad sem tudod vagy mert fogalmazni nem tudsz de követhetetlen. Ott legalább az ügyvéd helyben minden kérdésedre választ tud adni. Kinek mihez van joga.

jan. 8. 20:03
 73/103 anonim ***** válasza:
77%
Ne törd magad, 72-es, a kérdező maga ismerte el az egyértelműt a 69-esben, hogy hazudozik. Csak nem tudja törölni. Kérdező: info@gyakorikerdesek.hu és másik töröltetheted.
jan. 8. 20:50
 74/103 anonim ***** válasza:
12%
#73 hja, mondjuk nem tekintheti egy ember idézőjeles apjának az anyja párját, ha mondjuk a pasival nőtt fel az illető? Szerintem de, mert 4 évesen anyuka úgy szólítatta vele, vagy kitudja. Szerintem nem irreális amit ír a kérdező, csak szegénynek van egy admirális anyja, aki nem tudott gyereket nevelni, csak csinálni. Lett egy életképtelen belőle, aki 40+ évesen nem találja a helyét q világban, párja sincs, mert anyuci biztos elzavarta. Én részben sajnálom, hogy nem tudott ebből a burokból kitörni. S attól 73as, hogy "elismerte" lehet irónia is, te Sheldon Cooper.
jan. 8. 21:02
 75/103 anonim ***** válasza:
78%
Ilyen az, mikor összevissza hantázol, mert nem tetszenek a válaszok és át akarod írni a sztorit a magad előnyére, de végül belefulladsz.
jan. 8. 21:04
 76/103 Katona Dius ***** válasza:
33%

Ha jól vettem ki:

1. A 2 generációs 100%ban a tiéd, de van rajta haszonélvezet az édeasanyád javára. Akkor igen, kitehet onnan, de el nem adhatja.

2. Beszéld meg a bérlőddel, hogy ezentúl a számládra utalja a pénzt.

Ha jól értem, akkor elveszi anyud a lekbért a bérlőtől és emmelett még tőled is kér pénzt, hogy fedezd a kaja és rezsi részedet. Nem gondolnám, hogy a bérleti díj olyan alacsony lenne, hogy az egy főre eső rezsi és kaja költséget (plána ha anyud ilyen spórolósan főz) ne fedezné. Akkor azon felül még milyen pénzt követel rajtad?

jan. 8. 21:29
 77/103 A kérdező kommentje:
Anyuci életképtelen kicsi elkényeztetett fiának meghalt a 30 éve elvált gazdag apja, és a hülye gyereke örökölt pár 10 milliós ingatlant. Közbe a troll életképtelen gyerek, azaz anyámnak élettársa van sok sok éve. Szó szerint ki lettem picsázva az apai örökségből, és annak bérleti díjából.
jan. 8. 21:43
 78/103 A kérdező kommentje:

76# -ra válasz

"Ha jól értem, akkor elveszi anyud a lakbért a bérlőtől és emellett még tőled is kér pénzt, hogy fedezd a kaja és rezsi részedet." így van, meg azt kell csinálni amit parancsol, nincs alkudozás, kuss van mindenbe.

jan. 8. 21:48
 79/103 anonim ***** válasza:
0%

"2. Beszéld meg a bérlőddel, hogy ezentúl a számládra utalja a pénzt."

Mire biztatod, miért adsz alá lovat?

JOG SZERINT(!) az anyját, mint haszonélvezőt illeti meg a bérleti díj!

Beviszed a sűrűbe!

jan. 8. 21:59
 80/103 A kérdező kommentje:
Szerintem a szomszédokat, rokonokat illeti meg a bérleti díj, a jog azt írja, mert kaptam tőlük 1 szelet Rumos kockát..
jan. 8. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!