Hogyan adjam a kisfiam tudtára hogy nem a férjem az igazi apukája?
Elmondhatod neki, a saját korának megfelelően, bár nem biztos, hogy emlékezni fog rá nagyobb korában, de jó, hogyha tudja.
Pont azért, mert zsákfaluban éltek, és ott nincsenek titkok, és biztosan elmondja neki majd valami pletykás vénség.
Szerinten nem arról van szó, hogy nem érti, hanem nem emlékszik.
Akit én ismertem, vagy egy évig randiztak, mire összeköltöztek később esküvő aztán idővel "Gézából" apa lett de lehet már csak a kistesó után.
Ott vér szerinti apa sehogysem volt a képben, beijedt a születése előtt,és elfutott, a nevére sem vette, sosem jött vissza.
Picit több magyarázatot úgy 9-10 évesen várt, amikor rájött, hogy igazi apunak nem kellett.
3-as voltam.
Vannak olyan mesekönyvek, amik az atipikus családok életet mutatják be, pl örökbefogadás, mozaikcsalád.
Esetetekben bonyolítja a dolgot, hogy ha jól értem, a biológiai apa nincs képben, tehát nem tudsz beszélgetni arról, hogy ki az az ember,
meg ki a másik ember. Így viszont valószínűleg el fogja felejteni ha most elmondod, szóval nem tudom, talán tényleg korai. De egy mese nem árthat. Legfeljebb elolvassátok máskor is.
14 Amúgy tényleg Sanyi az apja😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Komolyra fordítva a szót. Tudom hogy korai ez még, csak érdekeltek a tanácsok így előre is hogy hogyan lehetne ezt.
Akinek az volt fura hogy 2 hónapos kora óta együtt neveljük őt megnyugtatnám hogy azért ez túlzás volt részemről. Azóta vagyunk együtt (bár első perctől segített minket mindenbe), de olyan 7 hónap után költöztünk össze teljesen, valamint nem egy vad idegenről volt szó az elején sem 😊.
Köszönöm a tanácsokat😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!